Skip to main content

Pop up untuk komen.

Dulu wa ada tulis, yang wa rimas atau terganggu membaca blog kalau blog berkenaan jenis bising. Ada lagu la, mengaji la. Kena plak cari kat mana wa nak off kan benda tu.

La ni wa nak tulis, yang wa leceh dan rimas blog yang tak pop up kan komen. Nak baca komen, kena tunggu loading, lepas tu kena back balik, kena skrol balik artikel lain yang kita nak baca, tak sempat skrol, page outomatik load tempat last kita baca tadi, kena skrol balik... adeh.. semak gua cakap lu.

Comments

  1. pe susah bro..open in new tab..pstu lu letak tab baru(tab komen) sebelah tab artikel tu..kalo nk refer blek, klik jela kt sebelah tu...

    ReplyDelete
  2. blog hasbullahpit ke kau tegur
    right click new tab lah!

    ReplyDelete
  3. haha..wa setuju!
    bleh je bukak new tab, tapi kdg2 lupa blog mana ada pop up yg mana xde..serabut gler lah wa ckp lu..
    end up dah xmasuk dah blog tuh..haha
    wa tau AT pemalas..mcm gua gak..kah3

    orang jauh

    ReplyDelete
  4. sebaik tok moh ni takde ilmu leh ghaibkan benda2 yg merimaskan dia..

    kalau tak..,,abis la lagu2 cun kt blog akak... :p

    ReplyDelete
  5. aku angkat tangan dgn ko punya cdangan dua2 tu.memang semak

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Gambar Mahathir mula diturunkan.

Gambar Mahathir sebagai PM diturunkan bermula hari ini. Admin berharap gambar Muhyiddin sempat dinaikkan. Bukan apa. Penat nak layan drama politik. Ekonomi ke laut. Hutang bertambah. Aset terjual. Penyakit merebak. Perkauman membarah. https://t.co/oYE33fWwpW

Menteri Kesihatan dikritik rakam lagu raya saat negara dilanda wabak Covid 19.

Menteri Kesihatan yang baru, telah dikritik hebat dalam media sosial, angkara sibuk merakamkan lagu raya (untuk kegunaan populariti 2 bulan lagi), ketika negara Malaysia diisytihar wabak Corona Virus Covid 19. Bagaimana pun, ada pihak mendakwa, ianya adalah video 2 tahun lepas. Dan menjadi mangsa serangan politik. https://youtu.be/ttjNU60XdCw

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n