Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 1, 2009

Pop up untuk komen.

Dulu wa ada tulis, yang wa rimas atau terganggu membaca blog kalau blog berkenaan jenis bising. Ada lagu la, mengaji la. Kena plak cari kat mana wa nak off kan benda tu.

La ni wa nak tulis, yang wa leceh dan rimas blog yang tak pop up kan komen. Nak baca komen, kena tunggu loading, lepas tu kena back balik, kena skrol balik artikel lain yang kita nak baca, tak sempat skrol, page outomatik load tempat last kita baca tadi, kena skrol balik... adeh.. semak gua cakap lu.

6 comments:

berg said...

lu cite pasal blog sapa nie??

Che said...

pe susah bro..open in new tab..pstu lu letak tab baru(tab komen) sebelah tab artikel tu..kalo nk refer blek, klik jela kt sebelah tu...

Anonymous said...

blog hasbullahpit ke kau tegur
right click new tab lah!

Anonymous said...

haha..wa setuju!
bleh je bukak new tab, tapi kdg2 lupa blog mana ada pop up yg mana xde..serabut gler lah wa ckp lu..
end up dah xmasuk dah blog tuh..haha
wa tau AT pemalas..mcm gua gak..kah3

orang jauh

maymot said...

sebaik tok moh ni takde ilmu leh ghaibkan benda2 yg merimaskan dia..

kalau tak..,,abis la lagu2 cun kt blog akak... :p

Anonymous said...

aku angkat tangan dgn ko punya cdangan dua2 tu.memang semak