Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 23, 2009

Plan level tinggi.

Beb. DetikDaily (DD) tengah cari mod. Gua nak bentangkan plan level tinggi ni. Hahahaha. Gua cadangkan, kite2 kongker mod DD.

1. Senang gua nak tempek artikel. Haha.

2. Mod leh tgk ip. Nanti kita akan dapat info ip sekian dari Pejabat Anwar Ibrahim, ip sekian dari Pejabat PAS Pusat, ip sekian dari bilik tido nur.

Then, lu leh maklumkan kat kite2 ni, apa nick name untuk ip2 khas tu. Boleh kita buat direct maki. Heee... Untuk permulaan, pembaca2 glamer kat poll atas nun, boleh la kita lobi secara beramai2. Haha.

6 comments:

uma said...

baik punye plan...haha

lu punye plan ni,
mcm x bg wa cari makan je...haha

Anonymous said...

wa selalu bukak DD ni.... tapi tak register.... cukup la wa glamer dalam blog aduka ni... letih dah wa nak layan peminat² wa dari seluruh dunia ni (sambil melambai² kat peminat yang tengah menjerit² panggil nama wa).....

-abanghensem

Anonymous said...

hahaha. komen abanghensem cam hampeh. den hompeh laptop den. wakakaka.

Anonymous said...

Lu asa perlu ke kita gegar kat DD pulak..TKO dah la...kat DD kita wakilkan UMA je sorang cukuplah nak gegar...

SE2001.

Anonymous said...

IQ tahap genius punya plan, waa setuju he he...cam konspirasi lak..

fanatik

malam said...

wa stuju bangat beb tapi lu jgn jadi hadi.mana homeworknya?bagi cdgn lps tu mkn popcorn.hahaha

lagi bagus kalau puak2 otak pemikiran terbuka ni kongker.baru berkembang sikit otak.

ni jumud tak pasal2 yg hijau karat ni