Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 24, 2009

Pas Rantau Panjang calonkan Hadi, Husam


24/04/2009 5:00pm

RANTAU PANJANG 24 April - Pas Kawasan Rantau Panjang mencalonkan Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Datuk Husam Musa masing-masingnya untuk jawatan Presiden dan Timbalan Presiden pada pemilihan parti itu dalam muktamar agungnya Jun ini.

Yang Dipertua PAS kawasan itu, Abdul Fatah Harun, berkata keputusan itu dibuat dalam mesyuarat jawatankuasanya semalam setelah mesyuarat perwakilan kawasan minggu lalu memberi mandat kepada jawatankuasa berkenaan untuk membuat pencalonan bagi kedua-dua jawatan tertinggi parti itu. - Bernama

Gua teringat satu tokoh UMNO N9. Sekor ni selalu lepak opis member gua. Masa dia bertanding pemilihan UMNO, calon2 lain sibuk mengglamerkan diri masing2 kat media. Mcm2 buah fikiran / kenyataan dikeluarkan setiap isu.

Tapi sekor ni plak sibuk hantar kad. Hahaha. Yer la.. nak wat kenyataan takut. Takut back fire sebab bodoh. Tak salah hantar kad sebagai taktikal, tapi itu step no 20. Muhd Taib yang bodoh tu pun pandai wayang kes tadika kemas, Khir Toyo siap langgar rumah Karpal lagi. Mcm2 wayang depa bikin.

Itu UMNO la. PAS gua tetap kata jauh lebih baik. Pemilihan tetap pemilihan. Tenang. Kocak sikit2 jer. Normal la tuh. Cuma golongan mcm gua jer kasi bakar line. Haha. Tu pasal takleh jd ahli tu kot.


2 comments:

Anonymous said...

AT skang waa nampak semakin tegang kat blog lu, ramai org nak cekik2 lu ... baik lu wat cite lawak jap, kasi turun mood panas kat lu...he he

fanatik

M.H.A Hamzah said...

bakar..bakar...jgn tak bakar...