Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 20, 2009

N3 untuk pompan jer.

Oleh : AdukaTaruna

Jakim lancar stesen TV Julai ini


KUALA LUMPUR 20 April — Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) akan melancarkan stesen televisyen Julai ini yang yang diharapkan dapat memenuhi selera penonton dari kalangan orang Islam dan bukan Islam di negara ini.

Nyle. Apa barang lu jadi pembaca glamer. Berita baik ni. Nur mana, Nur? Apa barang nyorok sebagai blogger macam pcik. hahaha.

Ni stesen TB ni baru ni. Apply la pengacara ke, pembaca berita ke. Kak Mot tak bleh. nanti Ammar and the team kasi sepah2kan stesen TB tu. Muahahaha.

Elyn, Nur, etc, lu buat vid lu orang sendiri. Berlatih bebetul, dan rakam as pembaca berita. Then hantar bersama surat, resume. Surat memberitahu berminat menjadi personaliti TV Jakim. Make up tak payah tebal2. Bab make up nanti pcik mintak tulun abanghensem. Dia mak andam.

Kak Mot pun buleh. Rekrud ahli2 Nisa'. Kerajaan bagi kita peluang ni, sapu beb. Jangan tunggu Berg kongker kasi awek2 dia dah. Minta lelaki_ini rekrud boleh, tapi dengan pengawasan yang ketat la.


4 comments:

Anonymous said...

ha.. daku tak leh la..

nanti kalu daku yg jadik "pengacara" kompom org tukar cenel. sbb diorang ingat itu "CHANNEL V"

kui kui kui...

:p

nyle

Cahaya~ said...

channel V tu camana kak nyle?
i tak penah tgk laa..

nur jadi pembaca/pengacara nnti wat penonton tido je.. tak bagus untuk mkting stesen tb tuh..

**kalau tak pun..tanak nur jadi popular camtuh,, tak pasal2 banyak peminat lak..hahaha


tapi duet woo..duett
alamak,, will do some consideration.. eheh ^^

apa kak nyle nih, awal2 dah menyerah kalah? ;p

Anonymous said...

Waa rasa AT minta la jadi pembaca berita bahasa arab ...berpasangan dengan Nyle..., Datin seri memot jadi selebriti untuk diwawancara, baru gempak siot...

fanatik

elyn said...

betoi la nur.. kalu sy jadik pengacara, tuh ha jadik Channel [V] stesen JAKIM tu.. takpon jadik ala2 MTV Countdown.

hihi..

oit fanatik.. AT tu pro PPSMI. dia mana mau ckp bhs lain. dia suka Yes No Yes No je.. ahakz..


nyle