Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 8, 2009

Liga Juara2..

Liverpool vs Chelsea.

Gua pilih team kak kujie. Bukan pasal wa fanatik Liverpool, tapi sebab rasa tima kasih pasal dia belasah Man U ari tuh. Haha. Ada plak alasan macam ni beb.

Gua lebih kepada seri. 60% seri 0-0 atau 1-1. Manakala 40% Liverpool akan menang dengan kelebihan satu jaringan.

Tengah macam biasa akan dikawal Chelsea. Ballack dengan Mikael terlalu kuat untuk Gerrard win kuasa. Namun, Ballack n Mikael kurang kreatif dan lambat. Hahaha. Gerrad sangat kreatif dan laju.

Gua ramal, kalau Liverpool membiarkan Chelsea fight untuk kuasa bola tengah padang, dan menumpukan serang balas, memang Liverpool menang beb. Kalau Liverpool sibuk nak fight tengah dengan Chelsea, memang kena belasah la Liverpool.

Ini era Najib.. eh Hiddick beb.

Barcalona vs Bayern.

dua-dua team ni wa jangka lagi best tgk berbanding game kat atas nih. Sebab kedua team ni jenis gelojoh dan berselera besar. Barca ada Messi, Bayern ada Frank Riberry. 2 ekor budak ni jenis laju dan sentiasa berlari.

Cuma, Bayern hanya ada penyerang besar, lembab dan tinggi. Berbanding Barca ada 2 pemusnah yang laju, kreatif dan sangat tajam.

So, wa pilih nak tgk game ni walau visual dia tak sebest game EPL. Ramalan gua Barca menang 2-0.

2 comments:

blues untuk rakyat said...

BLUES UNTUK RAKYAT (CHELSEA)

KALAHKAN

RED UMNO (LIVERPOOL)


3-1


KAH...KAH...KAH....


GURAU JE NO....

JANGAN MARAH......

Anonymous said...

barca 4-0
messi 2 beb