Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 21, 2009

Lagi cerita kebangsatan PKR.

Pua pula merasa pelik apabila Syed Husin membuat teguran itu melalui kenyataan akhbar sedangkan beliau sendiri tidak mahu Lim memanjangkan perkara itu melalui media.
Cuba lu bayangkan Kelantan ada sekor babun PKR bertaraf DUN. Di beri jawatan Timbalan MB. Then buat hal. Rasuah kuari la, seks pramugari MAS la, politiking la, tikam-menikam la.

Dipaksa letak jawatan. Kosong la jawatan tu. Tergantung tugas2 kepada rakyat. MB Kelantan plak TGNA. Dah tentu tanggungjawan dia jaga kebajikan rakyat. TGNA fikir soalan Allah beb. Lim Guan Eng fikir integrity dan tanggungjawab.

Kompom MB dan KM akan risau, gelisah, rasa perlu bertindak. Sebab itu tanggungjawab dia. Yang PKR pulak, dia buat taik, dia boleh sound kerajaan negeri tempat dia buat taik. Sohai punya parti.

"TGNA diminta tidak persoal tentang jawatan Timbalan Menteri Besar di media." Kata sekor elite PKR kepada media. Dia boleh pulak guna media. Binatang punya ahli politik.

Level intelek serupa UMNO. Falsafah politik seiras PEKEMBAR.

12 comments:

lelaki_ini said...

Realiti mutakhir kita msh perlukan PKR utk guling BN. At the same time PKR perlu disekolahkan.

Bro. lu ada cadangan cane nak ajar PKR nih?

lelaki_ini said...

Maksud wa secara total la. Bkn sekadar PRK Penanti saje.

AdukaTaruna said...

bak email lu bro lelaki_ini. Ini story level tinggi ni.

Sulit wal kompidensial. Satu copy ada kat ahmad neejad. Haha.

bagi email lu guna email gua kat atas tu.

Pa'chik said...

semangat 46 kuli lagi bagus dari pkr nuar braim nih...

masalahnya kuli tu gopoh sangat... tak tahan susah kot... hohoho...
kalau kuli tunggu dulu... gabung lagi ngan nuar punya pkr... ancus dah madei ngan meno dulu...

Berg said...

bro.. cc ke wa lu punya mail nanti.. wa nak baca bape tinggi level lu ada... haha.. ke lu kencing je.. kuang2...

alang said...

haha. Bro, lu baru tahu ke perangai PKR mcm ni? klua dah memang sulur galur Umno, memang takble ubah. Ambik rotan sebat je sekor2.hehe

Xenan said...

wahah..gua nak gak,

Nak tgk gak bape tinggi AT nih..ker rupernye si kerdil.ekekek

Anonymous said...

bro aduka,

kalu ada email baik punya lu jangan la simpan sama dengan lu punya kroni. kasi pass la kat kiorang sama. kata lu pakatan rakyat, bukan umno maa..

aukauk88.

lelaki_ini said...

Haha. Lu dgr tu bro. Smua member nak tau gak cara2 m'jadi cikgu kpd PKR nih.

Wa pun prefer lu share dlm blog je. Sama2 baca & komen. Lu pun bkn x penah wat N3 level Gaban punye atok.

Amacam?

Anonymous said...

aiseh.. gua nak email lelaki_ini sebab orang rumah dia Ketua Nisa' JB beb.

abanghensem yang suruh tanya..

AT

Xenan said...

AT,
Lu tenung2kan sikit,apolah si anwar nak jawap nanti kalau Si TKM1 tuh terbukti bersalah rasuah.Dia puji si TKM1 berjasa la apolah dah mcm2 dah ni.

Mangkok toilet wa sumbat bro..nak tenung pon tak sanggup!

Anonymous said...

AT waa pun nak juga lu punya plan...waa nak terlibat sama dengan konspirasi ini ha ha


fanatik