Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 9, 2009

Hidayat masuk blog gua dari TKO.

Member gua sms gua. Kredit enset abes la plak. sms usen pasal futsal pon tak dapat balas. Maleh la plak nak g topup.

xdpek akses tko. webseite lu apa adress.
sms Hidayat. Member PAS gua. Malaun punya member. Address gua pun tak ingat. Ni kompom masuk blog gua dari TKO jer nih. Meh gua kongsi kat lu cara yang baru gua belajar dari member gua. Hahaha.

Lu taip jer adukataruna kat ruang address firefox. Nanti dia otomatik masuk blog gua. Selalu wa taip kat search google dulu. Skang member wa ajar tak payah. Jimat step.

Tapi dengan syarat, home firefox lu set google la. Kalau mengarut website lain, wa tak jamin.

6 comments:

nyle said...

beli la topap guna maybank2u tu.. tah pape la

uma said...

wa msg lu selalu
x reply..
sebab jantan msg..
mcm2 alsan lu taruh,
mcm wa x tahu...hahaha

Berg said...

kalau cerita bab msg nie... entah la... kalau wa pompuan dah lama majuk ngan budak duka nie... 10 msg setengah belum tentu balas... lu jangan kufur nikmat bro.. nanti Allah tarik balik kemudahan tepon n top up lu... baru lu nak ingat wa... waktu tu dah telambat... wakaka

Kujie said...
This comment has been removed by the author.
Kujie said...

kak jie ada kawan....penerbit besar kat stesen tv terkenal tu

tapi dia tak tau nak guna pakcik google....tak tau nak search

erk!

komen kt atas tu kak jie yg delete..... tak moh pakai akaun google...keluar avatar sebiji

maymot said...

hek eleh berg..nak ngato duka...

ekau pun samo,,mentang2 akak pompuan tak mudo,,

manjang eksen x reply wa nyer mesej..
cesss