Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 15, 2009

Gua nak bakar kete abanghensem

Tiket Piala FA dijual hari ini

SEREMBAN - Tiket untuk perlawanan separuh akhir kedua Piala FA antara Negeri Sembilan dan Kelantan Sabtu ini, akan mula dijual di pejabat Persatuan Bolasepak Negeri Sembilan (PBNS) di Medah Rahang di sini hari ini.

Setiausaha PBNS, Datuk Abd. Halim Abd. Latif berkata, tiket berharga RM15 (berbumbung) dan RM8 (terbuka) akan dijual mulai hari ini hingga Jumaat dari pukul 9 pagi hingga 5 petang.

Katanya, peminat juga boleh membeli tiket pada hari perlawanan di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi, dekat sini, mulai pukul 9 pagi hingga perlawanan bermula pukul 8.45 malam
abanghensem, sila bagi no plat kete lu. Gua nak bakar kat stadium Paroi. wakakaka. Takder makna wa nak bazirkan duit beli tiket tgk bola liga Melayu ni. :p

7 comments:

uma said...

wa pon x pernah beli tiket bola masuk
tgk bola...hehe

ntahlaaa...
mungkin wa kureng duit kot...hehe

masuk free tgk pon x ada lg...haha
cume ada jadi pjaga kaunter tiket je.
kene tipu lak tu..hampeh
diaorg bayo duit palsu..

Anonymous said...

make sense x kalau buat cadangan masuk stadium free..
bukan senang nak suh org dtg tgk bola malaysia..
suruh wa bayar sehinggit pun wa xnak, xberbaloi langsung..haha, habes hina je..
kalau free tuh mungkin lah wa pergi..
so bila penonton da ramai, maybe prestasi pemain pun akan naik..
sebab kalau xmain betul2, haruslah kita baling botol kat diorg kan..wakaka
or else, bakar kete diorg..
abanghensem banyak je simpan minyak tanah..haha

-orang jauh-

Anonymous said...

ala ngah..ko kn biasa masuk panjat..mana penah beli tiket punya..

Anonymous said...

ala ngah..ko kn biasa masuk panjat..mana penah beli tiket punya..

AdukaTaruna said...

pergh.. ni mesti orang kampung gua nih. kantoi la plak.

Anonymous said...

wa kena pegi ngan bas la kalau camni.... sebab plat kete wa unik skit.... senang cam la.... tak bleh bawak la kete wa... hahaha...

-abanghensem

Anonymous said...

liga melayu memang out banding dgn liga yg lain. tapi masalah banding2 ni. pakai logik akaila. mana ada lagi negara asia setanding eropah dlm bolasepak? ikut islam senang. redho ja.