Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 29, 2009

Genetik cortex bodoh : Bahana mempertahankan individu Hadi.

Kerana individu yang rendah kualiti cortexnya secara genetik, Hadi, dan berselindung disebalik falsafah ciptaan Mustapha Ali, Kepimpinan Ulama, PAS terus mengalami kemusnahan imej.

1. Sejak dari Hadi menjadi Presiden dan dikekalkan genetik bodoh ini sebagai Presiden, dia mengundang pelbagai peluang media musuh. Memang normal Presiden PAS dimanipulasi, tetapi untuk Hadi, kesnya terlalu bodoh.

2. Dalam tajuk persaingan sihat, di zaman genetik yang bodoh cortexnya ini, Hadi, PAS kerugian penyokong muda. Kebanyakan mereka memilih PKR.

3. Hadi adalah watak bodoh yang mengelirukan keseluruhan level pengundi. Non muslim, muslim, Ahli PAS sendiri, golongan atas pagar dan sudah pasti golongan BN.

4. PAS banyak kali dilacurkan demi mempertahankan individu Hadi. Masalah yang sama dalam mana-mana organisasi Melayu. Otak kecil, tetapi cortex power ini.

Bahana Bangsat Hadi Terbaru.

Isu k'jaan perpaduan: Nik Aziz tegur anaknya...

Nik Abduh - anak kepada Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat - telah ditegur oleh bapanya selepas menulis dalam blognya, menghentam pembantu bapanya dalam isu kerajaan perpaduan yang dicadangkan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

younger nik azizNik Abdul Aziz telah menghubungi anaknya itu dari Mekah, meminta beliau supaya "memadamkan kekeliruan" dan "jangan membiarkan kekeruhan bertapak lama" berhubung isu itu.

8 comments:

Anonymous said...

eh dah takde saiz otak dah ke? hahaha

elyn said...

:p

elyn said...

pergh.. ringan je tangan den nak kacau lg thread c AT pasal genetik nih.. :p

AdukaTaruna said...

bukan ringan nak kacau, tp dah terjebak sebab sokong hujah otak gajah. :p

n this post for that terjebak situation.

kah kah kah PPSMI taram

elyn said...
This comment has been removed by the author.
elyn said...

hihi.. den tak penah campur pasai otak gajah ka otak america ka otak paus ka otak apo2..tuh budak2 U lain.. den spesel kes.. den always otak manusia :p

ye ye ye ye..
at ngaku teori saiz otak dier cilap.. hihi

:p

psttt.. buleh tak kite gado2 pasal genetik plak :p

Anonymous said...

Otak aduka cerdik ker? meh aku nak tengok sikit.macam otak2 je aku nampak.perasan lebeh ni.citt porrah!

Anonymous said...

Cakap bab otak konon..ciss,jenis otak lembu bolehlah ko kencing wehh