Skip to main content

Genetik cortex bodoh : Bahana mempertahankan individu Hadi.

Kerana individu yang rendah kualiti cortexnya secara genetik, Hadi, dan berselindung disebalik falsafah ciptaan Mustapha Ali, Kepimpinan Ulama, PAS terus mengalami kemusnahan imej.

1. Sejak dari Hadi menjadi Presiden dan dikekalkan genetik bodoh ini sebagai Presiden, dia mengundang pelbagai peluang media musuh. Memang normal Presiden PAS dimanipulasi, tetapi untuk Hadi, kesnya terlalu bodoh.

2. Dalam tajuk persaingan sihat, di zaman genetik yang bodoh cortexnya ini, Hadi, PAS kerugian penyokong muda. Kebanyakan mereka memilih PKR.

3. Hadi adalah watak bodoh yang mengelirukan keseluruhan level pengundi. Non muslim, muslim, Ahli PAS sendiri, golongan atas pagar dan sudah pasti golongan BN.

4. PAS banyak kali dilacurkan demi mempertahankan individu Hadi. Masalah yang sama dalam mana-mana organisasi Melayu. Otak kecil, tetapi cortex power ini.

Bahana Bangsat Hadi Terbaru.

Isu k'jaan perpaduan: Nik Aziz tegur anaknya...

Nik Abduh - anak kepada Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat - telah ditegur oleh bapanya selepas menulis dalam blognya, menghentam pembantu bapanya dalam isu kerajaan perpaduan yang dicadangkan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

younger nik azizNik Abdul Aziz telah menghubungi anaknya itu dari Mekah, meminta beliau supaya "memadamkan kekeliruan" dan "jangan membiarkan kekeruhan bertapak lama" berhubung isu itu.

Comments

  1. eh dah takde saiz otak dah ke? hahaha

    ReplyDelete
  2. pergh.. ringan je tangan den nak kacau lg thread c AT pasal genetik nih.. :p

    ReplyDelete
  3. bukan ringan nak kacau, tp dah terjebak sebab sokong hujah otak gajah. :p

    n this post for that terjebak situation.

    kah kah kah PPSMI taram

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hihi.. den tak penah campur pasai otak gajah ka otak america ka otak paus ka otak apo2..tuh budak2 U lain.. den spesel kes.. den always otak manusia :p

    ye ye ye ye..
    at ngaku teori saiz otak dier cilap.. hihi

    :p

    psttt.. buleh tak kite gado2 pasal genetik plak :p

    ReplyDelete
  6. Otak aduka cerdik ker? meh aku nak tengok sikit.macam otak2 je aku nampak.perasan lebeh ni.citt porrah!

    ReplyDelete
  7. Cakap bab otak konon..ciss,jenis otak lembu bolehlah ko kencing wehh

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.