Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 22, 2009

Fasa mengumpat PKR.

Xenan said...AT,
Lu tenung2kan sikit,apolah si anwar nak jawap nanti kalau Si TKM1 tuh terbukti bersalah rasuah.Dia puji si TKM1 berjasa la apolah dah mcm2 dah ni.

Mangkok toilet wa sumbat bro..nak tenung pon tak sanggup

Hahaha. Kencing level Anwar dalam poket suar adik gua yang darjah 6 tu ma. Wa dah lama kaji dah. Lu orang jer yang cair dengan Anwar ni. Anwar ni, kalo satu asrama dengan gua atau dia salah sekor orang tua kat kampung gua, dah lama gua pedajal dah. Hahaha. Ajinomoto byk sgt. Sikit2 dah la. Putar alam punya manusia.

Cam biasalah bro. Dia buat badak jer. Dia akan beli masa. MAsa yang dibeli akan berkadar terus dengan pelupaan penyokong dia. Penyokong dia plak majority Melayu + India. IQ stendet bawah dia.

Karpal sound, Raja Petra sound, Lim Guan Eng sound dia selamba jer buat badak. Bab 16 Sept pun dia buat badak gak. Hahaha. Sampai skang ni penyokong bodoh dia percaya tu. Siap cakap 16 Sept adalah catur kecil kepada catur besar. Hahahaha. Siap cakap Ezam trojan horse Anwar dalam UMNO tu. Gilos. Politik Melayu dah sama taraf dengan politik Russia beb.

Lu bayangkan level taraf Azmin Ali tu letak jawatan semata nak jadi trojan horse. Hahaha. Semua dah dapat kena buat lagu tu plak.

4 comments:

Anonymous said...

aduh aduka kesah 16sept tu,kan umno punya gabra gila,memang tak mengikuti perkembangan rupanya aduka aduka aduka

Anonymous said...

gilo ezam tu trojan horse.... ni bukan citer ALIAS ni.... sudah la... renti la imaginasi tak jejak bumi tu..... cukup la rakyat kita kena tipu ngan citer gerak khas..... satu unit polis cover semua jenayah..... pasal dadah unit tu yang setel..... unit dadah unit sama gak.... unit seludup pun orang sama gak.... orang melayu tengok citer tu percaya.... hahaha

-abanghensem

eddy said...

Kah Kah kah

Gua paling suka part ezam trojan horse.Sbb ade ketua pemuda PKR local iye2 debat ngn wa pasal ezam nih.

Kejadah gila.Melaysia ni level roda2 kotaraya jek.Tayah la berangan lebih2

uma said...

wa tak menolak sgt
ezam tu trojan horse..
cume advanced sgt ke
politik msia ni..hehe