Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 30, 2009

EPL penakut.


‘‘Bukan mudah untuk beraksi kemas apabila pasukan lawan tidak bermain bola sepak. Saya bangga dengan para pemain saya. Saya memberi jaminan kami akan ke London dengan semangat menyerang yang sama,’’ katanya.

Haha. Gua sekepala dengan lu. Tapi lu budus sket. Benda alah ni sepatutnya lu dah baca awal. Lama dah gua bagi cadangan nak ajar team2 bacul ni. Sapa suruh lu tak baca blog gua. Wakaka. (wa taip ketika game Man U ni beb. Boring ma. Man U satu gol dah.)

Hiddick (member betulkan gua. Hiddink rupanya. Haha), ni memang betul la. Genius bola. Dia tahu dan sedar diri.

Guardiola berkata, Chelsea bermain amat berhati-hati dengan meletakan enam pemain pertahanan dan hanya Didier Drogba berseorangan di bahagian depan.

Kompom Chelsea berkubu punya. Harap penalty. Man U kalau lawan Barca atau Real Madrid pun akan wat camni. Tak bola sepak sungguh. Hahaha.

So, lu kena musnahkan rentah berkubu dialah. Biar dia letak 6 defend pun, lu sepak dan clear jer bola dari kawasan lu. Biar game tu boring 15 minit pertama. Sebab nak lawan bacul ni beb.

Bila dah hilang rentak dia, Chelsea nak berkubu, Barca nak berkubu, Chelsea kompon akan perlahan2 bertukar kepada menyerang punya. So, stay lagi. Sekat dan clearkan bola. Chelsea serang lagi. Sekat dan clearkan bola.

Bila dia dah follow rentak, defend dia dah mula naik tinggi dan jauh dari keeper, baru lu try wat attack pantas. Kompom berkecai rentak Chelsea punya. Terduduk genius Hiddink. Hahaha. Cakap cam senang jer..



3 comments:

Anonymous said...

aku sokong kakaka sebab liverpool dah out. Kat EPL mana ada dah team main 4-4-2 tah apa formasi la ni. MU pon sama akan main counter attack ja bila kat Emirates nanti. Liverpool jugak baguih tahun ni walau tak menang apa pon sebab tak main bola 15 minit ( Alex Ferguson yang kata ).
Liverpool tahun ini bayaq kat Alex Ferguson 1-5 sebab tak pernah menang dalam liga 5 tahun. wakakakaka aku tengok muka merah alex ferguson kat Emirates kena perbodo dengan budak beringus wenger

Anonymous said...

power lu predict.. lu mmg kepala hotak "cayalah"!

nnt wa komen lagi..kalut ni..

-bukancalon-

Anonymous said...

chelsea akan mng!!!hidup chelsea!!!