Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 18, 2009

DUN Penanti: BN mungkin tak bertanding


Apr 18, 09 2:49pm
Barisan Nasional (BN) mungkin tidak akan bertanding dalam pilihanraya kecil DUN Penanti jika mendapat kata sepakat daripada parti-parti komponen BN.

Perkara itu ditegaskan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang juga pengerusi BN, demikian menurut The Star.

Kerusi DUN Penanti dalam Parlimen Permatang Pauh kosong selepas penyandangnya, Mohammad Fairus meletak jawatan kelmarin.

Semalam, Najib berkata, pilihanraya kecil hanya membazir wang, kecuali jika kekosongannya disebabkan oleh kematian penyandangnya, bukan atas sebab-sebab lain. - Malaysiakini.

3 comments:

Albana said...

ana setuju Bee-End jgn letak calon beri PKR menang tanpa bertanding.

Anonymous said...

Demokrasi perlu disuburkan,sudah jadi adat pasti ada kalah dan ada menang.Kalau nak wujud situasi yang menang-menang dengan tidak meletakkan calon itu hak partai masing-masing.Terima kasih kepada DSN kerana nampak sudah macam berubah atas faktor2;1. memahami kehendak rakyat yg menolak mike.2. Tidak mahu membantu rakyat dgn projek mee segera. 3.Menganaktiri negeri yang diperintah oleh PR dgn menubuhkan JKKP. 4. Beliau ada pm untuk bn sahaja bukan malaysia.
Anda setuju sokong....mau berubah atau rebah.

Anonymous said...

dorang takut kalah lagi,

kalah, kalah dan kalah

:D