Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 1, 2009

Cara kempen Noh Omar bahaya beb.

Oleh : AdukaTaruna

Wa nampak, cara Noh Omar masih relevan. Masih relevan kalau BR tak jawab atau tak cabar. Memang bahaya.

Noh Omar tuduh orang tuduh dia. Padahal, ntah siapa pulak yang dakwa sedemikian. Ianya nampak logik kalau BR tak cabar.

Lu bayangkan Noh Omar keluar kenyataan sanggah dakwaan pihak tertentu yang menuduh sekian2. Tuduhan itu harus tuduhan paling nampak stupid dan membenarkan dakwaan Noh Omar.

Kemudian, giliran lain pulak. Katakan Menteri Kesihatan sanggah pihak2 tertentu yang mendakwa hospital kerajaan akan sengaja memberi ubat yang salah, bagi meramaikan pesakit, sekaligus mengkayakan syarikat pembekal ubat kroni. Pihak tertentu lah. Bahaya beb kalau BR tak jawab.

Lepas tu, muncul pulak yang lain. Katakan Menteri Pengangkutan pulak sanggah. Sanggah pihak tertentu yang mendakwa JPJ sengaja memberikan cukai jalan yang salah pada sesetengah pihak, dan ditangkap semula selepas itu. Dakwaan stupid la.

Ini kalau jadi trend terkini, mahu lemas BR beb.

4 comments:

perunding said...

noh omar je masih hidup di selangor.
yang lain semua dah kojol

uma said...

elok counter blk
kat webtv or ceramah2..

Anonymous said...

keluar berita tekun member aku pun ckp abg dia dah terkena
benda mcm ni dgr2 berita dari org lain tahap fakta paling hina, maksudnya fakta paling rendah, nak terima kena fikir 100x
'ada orang kata...' kalau berpihak pada kita, kita setuju, kalau tak berpihak kita lawan.

hadis pun ada hadis dhaif

Xenan said...

hehe..bab ni gua rasa gua tau sbb ape die ckp camtuh.

Ade sekali tahun lepas TEKUN buat expo kt PWTC.So ada la Majlis Q&A Si Noh ni dengan org ramai.Q&A tuh mmg hangat la sbb mmg ramai org tak puas ati ngn TEKUN.So tgh2 panas tuh ade pakcik berkopiah ni bangun.Die bukan nak tanya tapi g nasihatkan TEKUN jgn amalkan riba.Jgn jadi along.Pastuh menderu org terus kuar dr Dewan tuh tinggal pegawai tekun jek dok ada.Si Noh ni tergamam terus keras atas pentas.Dia jawab balik pon kt kerusi jek la.

Ni kes dendam di malukan ler kot.Terus suspek PAS sbb pakcik tuh berkopiah