Skip to main content

Biadap punya pembaca.

pape pon, kita tgk bomoh mana yg hebat..haha. kalau lu kalah AT, wa nak lu pakai background kaler pink sebulan..haha amacam?? ada bran??
(kalau arsenal kalah esok lu org andaikan je ah xpernah baca comment wa nie..kah2)

-orang jauh-

Ada ke suruh gua guna background kaler pink. Wakakakaka. Lu cuba menjatuhkan reputasi ganas dan jahat gua. Kaler2 pink ni sinonim dengan :

Nyle
kak memot
nur
Berg

abanghensem yang ganas bakar kete pun konsep bilik tido dia kaler pink tau. Warghhh kakakaka. Tu belum gua citer wak Albanjari lagi tuh.

Comments

  1. mana u tau i suka kaler pink nie AT... auww.. nakal u nie... marah tau...

    ReplyDelete
  2. bro...

    budak nih arsenal nih memang cari pasai bro...

    Ban kan dia dari masuk blog bro...

    tapi jangan ban wa yer...

    hehehehehehehhe

    ReplyDelete
  3. woo.. budak arsenal eh.. takper nanti kita bergabung kutuk arsenal. Tunggu dia kalah dulu la. Hahaha.

    Kalau menang, pepandai la gua privatekan blog gua. Kita2 jer masuk. kah3

    ReplyDelete
  4. AT malu la tu.. dia minat pink sbnrnya.. tp dia malu nk ckp.. kang ilang la macho dia..

    lgpun kan.. AT ni buta warna.. mana dia tau pink tu caner warna sbnr dia.. dia terikut2 je ngan budaya kaler ganas ni...

    kih3..

    nyle

    ReplyDelete
  5. hati2 skit nyle bila buat kenyataan... coz at nie memang buta warna.. but untuk kaler pink... kornea dia dapat menangkap warna itu dengan tepat sekali.. just warna pink n merah jambu... sekian...

    wa pernah duduk ngan dia.. wa tau la...

    wakaka

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. aisehmen berg..

    mmg berhati dan berperut la tu..

    ce tgk gambo kat atas tu btol2..

    sbb wa tau at ni buto warna la maka gambo diatas tu direka khas warna nya utk at..

    sbb mato nya hanya dpt menangkap warna2 cenggitu...

    kan at kan kan kan..

    ngeeee...

    nyle

    ReplyDelete
  8. haha lu panggil wa biadap..
    nasib baik wa melayu, bersopan santun..wakaka
    so kira cabaran disahut lah kan??

    -orang jauh-

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

Simpang Renggam adalah University Jenayah Malaysia.

Oleh : AdukaTaruna Ada 2 tajuk berbeza pada gua dalam isu Simpang Renggam. Mekanisme pencegahan rekrud baru Pusat Tahanan itu sendiri Mekanisme pencegahan rekrud baru. Yang ini gua rasa KDN perlu ambil serius. Memang terjadi dan berleluasa rekrud-rekrud baru muncul dari dalam suasana penjara. Golongan penjenayah persendirian akan berbaiah dengan kumpulan gangster dari dalam penjara. Dan membentuk kumpulan yang besar apabila keluar. Kita tolak sebentar dahulu kes untuk bangsa India, kita rujuk satu sejarah Pak Long Burung Pengasas 36. Kumpulan Gangster Melayu. PEKIDA dan gangster Cina adalah satu entiti yang berbeza sebenarnya. Gangster Cina mempunyai fahaman komunisme, mempunyai sistem pengenalan diri komunis, buah-buah komunis, etc. Manakala PEKIDA menyerapkan budaya Arab dan berfahaman Islam (sekarang sudah sesat). Pak Long Burung (arwah) adalah pangkat 'Abang Besar' dalam PEKIDA. Akan tetapi, apabila berada dalam penjara, dia direkrud dengan unsur-unsur gangste