Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 15, 2009

Biadap punya pembaca.

pape pon, kita tgk bomoh mana yg hebat..haha. kalau lu kalah AT, wa nak lu pakai background kaler pink sebulan..haha amacam?? ada bran??
(kalau arsenal kalah esok lu org andaikan je ah xpernah baca comment wa nie..kah2)

-orang jauh-

Ada ke suruh gua guna background kaler pink. Wakakakaka. Lu cuba menjatuhkan reputasi ganas dan jahat gua. Kaler2 pink ni sinonim dengan :

Nyle
kak memot
nur
Berg

abanghensem yang ganas bakar kete pun konsep bilik tido dia kaler pink tau. Warghhh kakakaka. Tu belum gua citer wak Albanjari lagi tuh.

9 comments:

Berg said...

mana u tau i suka kaler pink nie AT... auww.. nakal u nie... marah tau...

dugong_darat said...

bro...

budak nih arsenal nih memang cari pasai bro...

Ban kan dia dari masuk blog bro...

tapi jangan ban wa yer...

hehehehehehehhe

AdukaTaruna said...

woo.. budak arsenal eh.. takper nanti kita bergabung kutuk arsenal. Tunggu dia kalah dulu la. Hahaha.

Kalau menang, pepandai la gua privatekan blog gua. Kita2 jer masuk. kah3

dugong_darat said...

jangan luper invite teman sekali

Anonymous said...

AT malu la tu.. dia minat pink sbnrnya.. tp dia malu nk ckp.. kang ilang la macho dia..

lgpun kan.. AT ni buta warna.. mana dia tau pink tu caner warna sbnr dia.. dia terikut2 je ngan budaya kaler ganas ni...

kih3..

nyle

Berg said...

hati2 skit nyle bila buat kenyataan... coz at nie memang buta warna.. but untuk kaler pink... kornea dia dapat menangkap warna itu dengan tepat sekali.. just warna pink n merah jambu... sekian...

wa pernah duduk ngan dia.. wa tau la...

wakaka

elyn said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

aisehmen berg..

mmg berhati dan berperut la tu..

ce tgk gambo kat atas tu btol2..

sbb wa tau at ni buto warna la maka gambo diatas tu direka khas warna nya utk at..

sbb mato nya hanya dpt menangkap warna2 cenggitu...

kan at kan kan kan..

ngeeee...

nyle

Anonymous said...

haha lu panggil wa biadap..
nasib baik wa melayu, bersopan santun..wakaka
so kira cabaran disahut lah kan??

-orang jauh-