1. Hubungi gua di sini.



2. Untuk yang berminat untuk iklan, sila email gua utk pertanyaan harga, etc.



3. Wa lancarkan enovel sulong wa RM10 sahaja. Akaun Maybank no 155014038030 Then, emailkan ke Calling2 Gua butir-butir bayaran anda. Kalau calling2 gua tu tak berfungsi, lu email jer la kat adukataruna2008@gmail.com



Insyaallah. Dalam masa 24 jam, wa akan reply terus e-novel anda beserta passwordnya. Dan anda boleh ulas, bantai, kritik, debat, cadangan, karya tersebut di link ini.





Sahabat

Iklan





260412






011012

Apr 11, 2009

Bagi gua nama2 jeneral itu..

Beb, ini cerita dari orang yang bergelumang dengan situasi sebenar Bukit Gantang. Kepada sesiap yang tahu, email gua nama2 jeneral yang berlagak tu. Wa nak up isu ni kat medium terbuka. Kasi giliran mereka pulak yang jawab.

Kita buat cara 'perbicaraan terbuka'.

1. http://perakexpress.blogspot.com/2009/04/autopsy-bukit-gantang-1.html
2. http://perakexpress.blogspot.com/2009/04/autopsy-bukit-gantang-2.html

3 komentar:

petunjuk bijaksana said...

hal2 yg diutarakan msk tu mmg betul dan berlaku di mana2 pilihanraya pun dan x kira dari parti mana pun.

kita boleh anggap benda tu sbgai hal ehwal dalaman.

masalahnya ialah benda tu tetap berlaku dan tetap menyusahkan ramai pihak.

dan benda tu berlaku biasanya disebabkan oleh jenderal2 yg terlalu ramai nk overule mengikut selera masing2.

ramai juga antara yg menimbulkan kesusahan tu berselindung di sebalik alasan 'menjaga hal ehwal dalaman dan gerakerja sulit parti'

Xenan said...

Normal la tu bro,

Ni sebab level bkt Gantang..bukan KL.Kat belah sini, wa sendiri di cop org UMNO sbb kepala n dressing tak sama ngan geng PAS tempatan.

Masalah gen Melayu bro...

maymot said...

Haha..

kalau diorang jeneral2 yg belagak tu nak jawab kat perbicaraan terbuka...alhamdulillah,,


..kot2 nanti terpampang dalam harakah-->>Yg baik dari harakahdaily,yg hina,pemecah belah dari blog adukataruna ...

~_!