Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 30, 2009

Arsenal vs Man U

Oleh : AdukaTaruna

Wa, cam biasa, anti Man U. Haha. Dulu masa kekecik, dugong_darat selalu tudoh muka wa macam C. Ronaldo. Mati2 wa tak ngaku beb. So, wa akan bias kepada Arsengal pagi ni. Adik wa pun dah siap2 dengan keropok. Kitorang anti Man U.

Tapi, walau anti pun, wa rasa Man U menang la beb. Perlawanan cam biasa kita tgk kat EPL. Dah takda kelainan. Walau laju, tapi wa pasti bosan. Tengah, wa cam biasa, teka Man U control. Man U maybe menang beza satu gol jer.

Analisis taktikal pun wa tak tau nak ulas cane. 2-2 pasukan akan main sebijik macam EPL. Mula2 ni serang secara laju, then sangkut kat tempat lawan. Yang lawan plak serang dengan laju. Then sangkut lagi. Aaa... lebih kurang camtu la. Kamera akan rakam macam bola badminton. Kejap ke kiri, kejap ke kanan.

Tadi wa jumpa member gua. Member wa ni paling aktif bersukan. Semua sukan dia main. Bagus. Genetik Pakistan. Haha. Muka sekali tgk mcm Figo, 2 kali tgk macam Federer. Kitorang team anti EPL dan anti Man U. Dia cakap Man U kalah. Wa pulak cakap Man U menang. So, dia bantah gua macam nak pecat gua dari Kelab anti Man U plak. Haha.

Permainan cantik.

Arsenal ada permainan cantik secara pasukan. Best gile kalau dia guna 2-3 touch jer dah gol. Memang cun. Tapi kalau lawan team2 cikai EPL la.

Permainan cantik ni penting beb. Penting bagi penonton mcm gua la. Kalau tak mau gua tertido nanti. Dulu wa suka tgk pcik Zidan. Berseni ma orang tua tu. Macam menari ballet pun ada gak. Dalam masa yg sama ada Ronaldo. Masa tu dia belum boroi mcm gua la. Lepas era orang tua tu, muncul plak Ronaldinho. Skang harap Messi jer la. Tu pun tak cantik, cuma laju, degil dan rajin jer.

Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....
Kalah la kau Man U... fuh....

3 comments:

dugong_darat said...

aik

nak kasi pink lak ke blog mike???

Berg said...

bro..MU dah menang 3-1.. wakaka

maymot said...

kak kah kah

siap jampi mentera..

--> mentera tak jalan sbb tok moh boroi..kuang3