Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 30, 2009

Aku cadang UG dengan UMNO. Then aku ghaib.

lu baca sebol jap duka. artikel terbaru krja bodoh PAS.
Haha. Lu kalau durian kat kg tu dah berbuah, jgn hilang plak. Wa sekeh lu kang. Wa ugot nih. Haha.

Blog sebol ari2 wa baca. UG ala Sebol lagi menarik pada wa. Cuma pening sket nak paham sebab perenggan tak secocok dengan corak gua. Bab kerja bodoh dalam PAS oleh Nik Abduh, dulu lagi wa dah analisis level intelek dia. Malas nak selongkar dalam almari.

Dia buat kerja bodoh lagi bodoh dari kerja bodoh yang dituduh itu. Apa kejadah? Dia somebody ma. Nak cakap camtu, pribetkan jer blog lu. Jemput semua pemimpin PAS jer masuk. Sohai punya ulama. Nak berpolitik, buat cara orang politik. Ini buat cara blogger. Jangan sampai uma yang bersopan santun tu jd mcm gua dah. Itu petanda sesuatu yang sgt2 tak dapat diterima tuh.

Lu cadang, lu bagi la penerangan. Jgn buat mcm gua. Lu Presiden, gua kutu. Lain. Gua cadang, ahli PAS buat pungutan suara. Nak UG ke taknak.

Kesemua ahli yang nak UG, wa cadang lu lantik sebol jd Presiden. Sebab pada gua, UG ala Sebol lagi best. Penerangan pon ada. Nak tanya pon boleh.

6 comments:

Hasbullah Pit said...

Bang
Kasi la link sekali, baru org lain boleh baca.

bukan semua orang tau "sebol" tu "Hasbullah Pit"

Xenan said...

hehe,

Setuju bro sebol jd pres..muka pon kacak.Bergaya.Harap tidak buncit cam AT.hehe.Penting tu bagi wa.

Lepas puji2 ni,kalau dah jd pres jgn lupa lantik wa jadi org paling "kanan"

wakaka

Anonymous said...

lu jangan memain... lu kutuk nik abduk sesat lu aduka... lu bangkang UG sesat lu aduka... ni bukan wa cakap nik abduh cakap.....

-abanghensem

Xenan said...

Maybe nik abduh nyer hukum sesat terpakai kat org di kltn jek kot..Kat luar tak terpakai.

Abes la cita2 mek klate lu AT...punah2

Anonymous said...

aduka ....hang memang haram jadah...hahahhaha

AdukaTaruna said...

haha. lupo la plak bg link.

bro bghensem ko selalu jumpa kete nik abduh tak? wakaka

xenan jadi org kanan anwar jer la senang. kan ke idola lu tuh.. muahahaha