Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 27, 2009

Ulasan ringan.

Muhyiddin ketuai kempen pilihan raya kecil BN

Hahaha. Apsal plak ni? Najib tak mahu rekod tercalar secara double hattrick ko? Cerdik si Najib ni yer.


Keputusan saya letak jawatan Kabinet muktamad - Shahrir

Mentaliti first class.


Perokok lebih hina daripada lembu - Nik Aziz

Panas beb, panas. Muahahaha. Orang biasa hisap wa boleh terima. Ni yang cakap agama berapi2 ni mmg wa meluat. Cakap berapi2, walau hisap rokok, tetapi intelek caya, wa respek jugak la sket2. Tapi jenis ostad2 yang low standard ni, isap plak rokok, mmg wa pandang rendah la. Muahahaha.


Tentang siapa sahaja kata UMNO gila, Pemuda celaka

UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila. Lalalala. Hahaha. Terasa wa kembali zaman budak2 dulu. Seronot beb.

UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.


Beri peluang Khairy bukti kebolehan

Lu tgk abanghensem. Betapa powernya gen N9. Muahahaha. Semua gen Kelantan tunduk kat gen N9 beb. Wakakakaka. Idop kulit itam!!


Putrajaya bergelap sejam malam esok

Gua rasa pun dah macam gelap masa depan dah ni. Hahaha.


Gempa bumi 3.0 skala Richter di Jerantut

Makin sahih plak gempa bumi kat Malaysia ni (Pahang). Bukit Tinggi la, Genting la. Ke Malaysia dah tergelincir masuk dalam lingkaran gempa bumi?

Dulu mak gua cakap, gua kalau tido, gempa bumi pun tak bangun. Hahaha.

13 comments:

uma said...

tul ke muhyidin yg lead?
memang bijak najib..hehe.

shahrir ni,
luar aje umno..
dlm ijau...haha

along said...

salam....kalau hijau,idak le dok kat pwtc 2....jangan terperdaya dengan kilauan kaca....

Anonymous said...

Salam sahabat, mana tak hijaunya adik dia MP hijau

uma said...

dlm ijau
luar biru..

memang amat diperlu diramaikan di dlm UMNO...hahaha

Anonymous said...

shahrir dalam ijau? hahahha... tu yang naikkan rege minyak tuh... hahahah....

lelaki_ini said...

Wa dah ckp dulu, Shahrir mmg class. Wa lama kenal dia. Org cani kalo masuk PAS, mmg bg kredit & nilai tambah pd PAS, insya Allah.

Along, lu ingat dlm PAS sume hijau?

petunjuk bijaksana said...

tarik shahrir masuk ijau?
nak ke dia?
ade baik dia sendiri rela hati nak masuk ijau.

tapi yang penting biru dah nak hancur sebab umno akan mati lagi.

UMNO Mati Dua Kali !

TokMudim said...

Biasale beb ...Tu dipanggil pengurusan manusia. Bos bagi arahan kepada timbalan,timbalan kena ikut....

Arahan Bos mesti mudah dan senang faham macam ni kot: U handle BG. mesti mau menang.


Biasa Bos tak ambil pot macamana timbalan buat kerja, janji menang tak menang u kena tanggungjawap.Bos lebih kpd end result oriented..tu baru Bos.


Uji Minda anda : Dimanakah maksud ayat dibawah ni biasa disebut-sebut??

Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku, perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku.

Anonymous said...

biarlah shahril duk dalam umno biar dia jadi fraksi pas dalam umno he he he..selama ni kita dengar faksi umno dalam pas, fraksi Anwar/pkr dalam PAS, apa salah PAS wujud fraksinya sendiri, termasuk dalam DAP sendiri he he he...

fanatik...

maymot said...

Zikir dak duka:
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.
UMNO celaka, Pemuda gila, UMNO celaka, Pemuda gila.



Oittt,,tak takut kono potir ko??

-->> gempa bumi memang ekau tak bangun,,
lagu2 hazami jek dapat membangunkan ekau...muahaha

Anonymous said...

Gen NS memang habat cam Khairi, dan bakal first lady kita, Kak Mah.

along said...

salam...lelaki_ini...teman x cakap dalam PAS hijau semua....sebab memang kelabu asap pun banyak....

lelaki_ini said...

Haha. Along, mmg la bro. Maknanya kalo dlm PAS pun x smua hijau, dlm UMNO pun x semesti smua merah.

X semesti ke PWTC smua totok UMNO. X semesti ke muktamar smua ahli PAS, SB pun byk, haha.