Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 24, 2009

Team blogger terhebat setakat ni.

Wa pilih dari Perak beb. Setakat ni lah. Dan maybe situasi mendorongnya begitu.

1. Hampir semua ADUN PAS Perak berblog. Kamceng pulak dengan bloggers rakyat biasa Perak. Tak payah banding dengan negeri lain sebab pembolehubah tak sama. Kita tengok Kedah. Mana ada beb. zaminc, hang tulun jawab sket. :p

2. Tabung bloggers Perak dapat sambutan dari rakyat Malaysia. Bermakna gerak-kerja mereka direstui. Dulu, kat ceramah PAS, kutipan derma hanya untuk PAS atau program lain di bawah PAS macam Palestine.

Tapi kat Perak, di ceramah PAS / BR, team bloggers Perak boleh dicari untuk diserahkan derma by hand. Memang bangsat. Eh silap. Dasyat. Wa ingat nak pinjam toyol jiran abanghensem la. Attack rumah Al-Banjari. Kuang3.

Apa ni zaminc. Mana blogger Kedah? Tak berguno. Muahahahaha. Harap Berg si hipokrit tu? Kejap Johor, Kejap Kedah, kejap Perak. Penang pun dio ado.

3. Tak pernah2 bloggers rakyat biasa berkampung, mentedarah, berkumuh dan membuto dalam kediaman rasmi Menteri Besar. Team bloggers Perak jer dapat beb. Gilosss...

7 comments:

Berg said...

haha... lu duk somban senyap2 sudah la bro.. lu apa nak bising2 ngan negeri2 yang wa ad nie??... wakaka

btw wa sarapan kat perak ma... makan tengah hari kat kedah... makan malam kat Penang... busan2 wa balik la johor...

Balik Johorpun sebab Bunda ngan ayahanda di sana... kat sana wa jadilah UMNO... hehe

AdukaTaruna said...

Bunda ke bunga? bla la lu Berg. Dasar sastera punya budak. Hahahaha

Berg said...

haha.. wa budak sastera yang amek engineering beb... hehe... lu jangan kutuk2 budak sastera lebih2... wa cili mulut lu kang... wakaka...

bakal PM lupun produk sastera.. cuma Dr M je yang sains dalam banyak2 PM tu.. huahua

uma said...

senyap skit

berikan laluan...
laluaan...
laluaaan....terima kasih,haha


kedah tergolek baru lah
zaminc nak bersuara kot..haha
dah tgolek x payah susah2
pakat maki aje....haha


lu org list down.
jurusan PM dari sejak merdeka sampai la ni?
tun rahman jurusan apa?
tun razak?
tun husein onn?

mahathir & pak lah dah tahu kot.

kat negara maju
50thn PM diaorg dah brapa kali?

Anonymous said...

man boley pinjam² toyol camtu beb.... lu kena sewa la.... wa pun berhabis beribu raban nak dapat sekor toyol ni.... bayangkan kalau lu sewa ngan wa sebulan.... kalau sehari toyol tu cilok not RM1000 sekeping lu kira la... kalau 30 hari 30 ribu beb.... mana boley bagi pinjam jer.... skurang² sewa RM500 sehari sewa tu..... fuh!!! kaya kaya....


-abanghensem

Anonymous said...

Buy Generic Cialis, Viagra, Levitra Here. Get Cheap Drugs online. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/buy-generic-viagra-online.html]Get Cheap Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu[/url]. canadian generic drugs. Cheap medications pharmacy

Anonymous said...

When you position Viagra or some other meds in our machine shop you may be trustworthy Best Discount Viagra Pharmacy Online that this goods only of first-rate quality desire be delivered to you systematically in time.