Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 23, 2009

Ramalan syirik.

bro,
jgn ramal camtuh bro.Ini ari bkt selambau polis ganas semacam jek ni.Tercuak gua dengar ramalan lu.

Gua doa ramalan lu takan jd


Ni gua nak bagi ramalan syirik ni. Wa adalah pemerhati bebas. Wa memerhati, apa yang berlaku di Malaysia adalah seperti ulangan video dosa2 Mahathir. Wa dah tulis ari tu. Lu selongkar la. Wa pemalas. Hahaha.

Batu Buruk kena tembak sudah. Altantuya sudah. PPSMI sudah, BERSIH sudah, rasuah sudah, tol-konsesi sudah. Semua yang beritan dengan dosa2 Mahathir sudah berlaku. Yang belum ialah :

Memali! Siapakah yang dipilih Allah dengan kematian di luar tipikal apa yang Melayu mahu (mati atas katil). Siapakah yang dipilih Allah menikmati standard syuhada?

Wa meramalkan inilah kemuncak segalanya. Sebelum Mahathir mati dalam satu keadaan yang dicatit dalam sejarah Islami.

2 comments:

Xenan said...

Bro,
Walaupon lu pemerhati bebas tp lu tetap tak bebas sbb lu beranak pinak kat malaysia.

Kalau ikut teori Mayhem gua,mmg betul sejarah malaysia tak cukup complete lg kalau nak jd negara maju.Leh rujuk sejarah berdarah negara2 maju lain.Kita boleh expect evolusi berdarah wajib berlaku utk maju kehadapan.

Kesan Memali:kesan peristiwa time tu tak kuat.Media utusan je wujud time tuh.Tapi skang lain.Perlu expect kesan 200x ganda dr dulu dan lebih global serata malaysia.Tuh pasal gua cuak.

Paling cuak ialah kesan pd diri sendiri.Kawan2 gua ramai UMNO.Pakcik gua,SB pangkat boleh tahan tengah tumpang umah wa kat taiping ni tuk pilihanraya bkt Gtg ni.

Sediakah kita utk kesan nya???

Anonymous said...

yang ni wa stuju gak ngan Xenan..... bukan senang Najib nak lancar tindakan seganas madey.... dulu TV n paper jer jadi sumber rakyat.... sekarang kita kearah global.... rakyat dah makin ramai terpelajar.... bukan telan jer apa yang dihidangkan... kesan antarabangsa kita kena ambik tau gak....... wa ada ramal akan berlaku MAGERAN.... bagi wa kalau Najib ni sebodoh tahap dewa la dia akan lancarkan MAGERAN..... ekonomi negara dia kena ambik tau gak..... keadaan kegawatan sekarang dia kena timbang gak.... pastu bagi wa dalam UMNO pun tak semua sokong Najib..... mungkin ngan satu tindakan Najib yang Maha Ganas akan mengubah sokongan segelintir penyokong UMNO..... terutamanya die hard fan Dolah bedawi.....

-abanghensem