Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 21, 2009

Pemimpin UMNO yang bagus

Wa senaraikan Elite UMNO yang bagus la. Ikut pala otak wa. Tapi takla level macam PAS punya. Kira bagus di kalangan jijik la nih. Hehehe. Ini senarai tak ikut ranking ni.

1. Shahril Samad
2. Muhyiddin
3. Shabery
4. Rais Yatim
5. Ku Li
6. Berg
7. Mahathir (bab intelek sahaja)
8.
9.

10 comments:

uma said...

bro tu bagus dari segi apa tu?

si muhyidin
tu kene tanya k.memot
apa dia wat masa jadi MBjohor.
lelaki ni punye leh bg pandangan
pasai exMB tu.

mahathir,
lepas pencen jadi PM & presd UMNO
leh lah ckp byk..
pasai rasuah dan lain2 dlm UMNO.
mase lepak dlm tu,
wat bodo aje...haha
so pimpinan pale ijau
jgn ikut perangai mahathir tu...haha


berg
je yg bagus
dlm senarai lu tu.
memang perjuang..
dan sanggup berkorban
dan terkorban.
mamat ni aje wa respect dlm
senarai list lu tu..haha

Anonymous said...

hehehe.... tak dak semua dalam senarai lu ada dalam senarai wa.... yang paling wa reject madey tu.... tang mana intelek madey wa tak nampak.... yang wa nampak madey ni bukan intelek tapi licik...

-abanghensem

zaminc said...

Wa fikir KuLi je yg boleh pakai...

politik zero said...

mahathir yang banyak menaikan nama malaysi kat mata dunia ko letak kat no 7.. biar betul.. jangan terlalu pikir keburukan sampai kebaikkan dia kita lupakan.. kata orang2 tua, kerana setitik jahat, habis baik sebelanga.. huh!!

http://politikzero.blogspot.com/

Anonymous said...

apsal nama berg ada kat situ....waaa musykil ni aduka....dia ni ada kaitan dengan azalina othman kaaa? baik letak kak memot situ...tiada tandingan

fanatik...

Berg said...

Alamak... pesal no 6??

Btw diorang baik2 x tau wa Putera Umno jadi tau dah pulak...

Ish2 zaman UMNO tengah nazak2 nie mana bley ngaku ahli bro.. tunggu dah stabil la nanti baru banyak projek masyuk... wakaka

P/S: rasa2 lu sempat x UMNO nak stabil semula.. ke terus KO??.. wakkaa

lelaki_ini said...

Berg ketua pro-aspirasi USM Transkerian, proxy UMNO kat kampus tuh.. haha.

Dlm byk aspek, hnya Shahrir Samad je yg lulus filter wa (filter khas utk UMNO saje). Ku Li pun ok gak.

80-an dulu (wa baru lahir), Shahrir Samad parti bebas lawan UMNO di Parlimen JB. Lingkup UMNO.

JB kubu kuat dia. Bkn sbb dia UMNO tp sbb peribadi dia. Wife dia bkn cam Rosmah, sederhana & low profile, dressing sempoi, x sombong, x nampak pun cam bini Menteri.

2007, ms wa keje kat Dubai, dia resign Pengerusi BNBBC sbb kes skandal balak MP Jasin ditutup. Berani & x syg jwtn bro. Dia ada prinsip sendiri, sygnya dia msh dok dlm tong najis.

Sbb tu kitorang PAS JB perit sket nak lawan dia ni. Rekod bersih, peribadi baik, karektor memikat. Guna modal nasional je la ms kempen, haha.

Anonymous said...

mahathir (bab intelek shj) yalah. ppsmi memang bagus. belanjanya bagus. tujuannya bagus (lemahkan bahasa ibunda). polemiknya bagus (debat, demo). markah lulus bagus (diturunkan). kandungan buku teks bagus (dikurangkan). prestasi pelajar bagus (org asli, bdk kg, miskin, yatim piatu, lembab). cikgu bagus (kena jadi guru bi). apa yg tak bagus? sat lagi boleh join filipina.

Che said...

Datuk Seri Mustapha Mohamed ok gak..rajin...

al-lunasi said...

Sepatutnya nama Berg duduk tempat no 1. bukan no 6.