Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 24, 2009

Mari teka siapa selebriti untuk PRK ni?

UMNO kompom akan guna selebriti beb. Dulu lah. Zaman Najib, wa tak tau. Tapi bila jeling kat orang rumah Najib, macam logik jer selebriti diguna untuk tarik kempen mereka. So, mari kita pakat teka. Siapa tepat dia dapat hadiah. Shopping bersama Rosmah. Kuang3.

1. Jins Shamdoldin.
2. Sheikh Muzaffar.
3. Siti Nurhalija.
4. Nabil.
5. Sepah.
6. Jozan.
7. Kak Memot. (selebriti sejak masuk Harakah)
8.
9.
10.

12 comments:

Hasbullah Pit said...

Tidak lain Tidak bukan.
Sudah tentulah Kak Memot

uma said...

sejak masuk paper harakah,
abis harakah kene gantung...haha
riso tul diorg.
pd celebriti tu,haha

lanterajiwa said...

salam... yb... tumpang promote tee-shirt ya... =)

T-Shirt Kenangan PERISTIWA PERDANA BULAN MAC

(1) T-SHIRT ANTI PPSMI ( RM30 termasuk biaya pos )

(2) T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA ( RM25 termasuk biaya pos )

(3) T-SHIRT SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK ( RM25 termasuk biaya pos )

(4) T-SHIRT KERANDA 152 ( RM25 termasuk biaya pos )

http://lantera-jiwa.blogspot.com/2009/03/t-shirt-kenangan-peristiwa-perdana.html

psycho said...

akhil hai

Anonymous said...

hahaha tiba2 aku teringat tgk macam2 aznil.last2 rancangan tu dia cakap, "undilah umno".terkejut aku.so..boleh jadi la guna selebriti

Anonymous said...

undi untuk datin seri memot he he he, selebriti terakhir kuar harakah sebelum di gantung, penuh aura tueee...

fanatik~

Anonymous said...

eh silap.dia kata "undilah barisan nasional".tapi sama la tu.ade la tahun lps ke 2 tahun lps.

Cahaya~ said...

jeles betul nampaknye sbb kak memot dapat masuk harakah,,
haha..

tapi betul laa patut kak memot sebut sikit sahabat nama adukataruna, pastu tetiba cilok sket sebut novel lahanat jebat,,
secara tak langsung dapat promote sikit novel tu..
tapi tak tau la kalau harakah dengki potong scene kak memot promote tu,,
hahaha

so kak memot, nampak tak kenapa pcik duka nih dengki sangat akk dapat masuk paper?
haha

lelaki_ini said...

Wa ingat Rita Rudaini, Nora Danish & Maria Farida la. Aweks2 SPA Q pun turun. Kompem si AT & Zaminc jd perayu BN nanti. Silap2 Berg tinggal exam join kempen, haha.

Anonymous said...

hehehe.... memula aku pk Iwan Dangdut.... tapi bila teringatkan dia ni kamceng ngan geng² dangdut kelantan rasanya tak la..... mungkin Mas Idayu kot..... boley la boley..... boley blahh....

-abanghensem

Anonymous said...

bukan setakat artis mesia jer tu skali ngan inul gerudi ngan budak makhluk tuhan paling seksi silap2 skali ngan artis filipina, singapore, thailand ataupun dia contact ali rustam suwuh panggil shah rukh khan skali tu. sumer dia bawak mai utk rayu undi wakakakaka...

maymot said...

Tak sangka akak begitu pemes...

-->>hampehss la duka de bomoh nih.. :P