Skip to main content

Man U tersungkur..

Muahahaha. Penuh dengan hasad dengki, wa umumkan padan muka Man U. Kih kih kih. Wa siap tgk kat kedai ni beb. Sekelumit jer pro Liverpool. Dengan macha2 skali Man U. Hahahaha.

Memula dah kecewa dah. Pengadil bagi penalty. Kalau Berbatov ambil ke Akmal Rizal ke, wa releks jer. Skali mamat paling jobo (poyo dalam bahasa N9) di dunia angkat itu penalty. C. Ronaldo. Wa nak demo depan kedutaan British dah tak sempat. Pasrah jer la. Sket lagi keeper dapat tepis.

Takper la... Man U beb. Menang penalty byk sgt. Dulu sebelum pengadil EPL belum kenal dengan C. Ronaldo, berdozen2 penalty diorang bagi. Skang? Tak dapek do bai. Nak2 pengadil bukan EPL.

Torres main bagus la malam ni. Nampak sgt bahaya dia. Suara macam gua, body macam gua, kulit macam gua, encem macam gua, tapi bukan gua. Kah kah kah. Mesti kak memot hempas keyboard baca nih.

Vidic silap step beb. Step dia turn kasi bola bum ke tanah, sepatutnya dia clearkan ke belakang guna kepala. Kasi tanduk lambung. Van der sar boleh tangkap. Atau tanduk ke tepi depan. Jangan depan secara tepat. Bahaya ma.

So, Torres dah gol sebijik. Muahahaha. Gamat kejap kedai. Dengan suara kecewa fan Man U.

Lepas tu Gerrad plak dijatuhkan. Bukan salah Evra ma. Adat tu. Lambat 0.005 saat jer. Mcm citer gaban plak. So, tak touching itu bola, sebaliknya kaki Gerrad sangkut. Itu normal beb. Walau wa anti Man U, wa terima itu. Hahaha.

Gol lagi sebijik. 1-2 Man U kena.

Gol ketiga tu best. Kah kah kah. Bodoh si Alex Fergusen ni ialah nak jaga dari C. Ronaldo pindah, dia kasi semua free kick kat C. Ronaldo. Tapi bukannya power pon dia ambil free kick, ma. Nyampah den.

Letak bola, pandang target dengan muka poyo, 5 langkah ke belakang, kangkang dengan jobo, tarik nafas, lari, sepak setengah (ada simpan sket), dan...

Sangkut.

Kah kah kah. Rian Gigs mesti berbulu. Tgk Liverpool punya free kick. Sepak penuh. Takda simpan, just adjust kuat jer. Kan gol tuh. Tak payah bergaya jobo pon. Hahaha.

Comments

  1. laki kak jie tgok kat rumah...dgn anak bini...abis je bola...baru g kedai...

    nak gebang pun sedap....pasai dah menang.kalau kalah...tarik selimut tido le gamaknya.

    ReplyDelete
  2. wahahaha..caya la lu bro..kite sependapat..ronaldo tu mmg jobo..wa pon dh lame sengkek ngn die..muke nk ketat je..mcm kne tetanus kancing gg lak..wakakaka..YNWA..

    eh lu kate lu anti liga Inggeris?tp lu tgk gak?hehehe..rindu ke?

    ReplyDelete
  3. Huh, kalau bab bola nih, wa pun nak join sama. wa ada geng duk kat libya. tapi melayu beb. wa tak dpt tgk abih bola smalam sbb ada meting. wa tunggu gak sms dr dia, biasalah, kalau mu menang tentu sampai sms dari tripoli. tunggu2 tak sampai, wa syak dah mu kena belasaa. kul 1 pagi baru tau, the reds belasah kelab poyo pelakon ronaldo 4-1. wa terus sms sama diakat tripoli harharharhar

    ReplyDelete
  4. kah kah.. anti Man U punya pasal, tgk beb. Tapi bola Inggeris visual best, games pun laju. :p

    bro abu, lu try la sms member lu selama seminggu. kah kah kah. 4-1 tu beb.

    Rooney pun dulu wa berbulu gak. Sebab panas baran, selalu tengking pengadil. Hahaha. Cuma dia ni rajin dalam game jer beb. Tak macam ronaldo. Kaki terkial2. Kengkonon skill la tuh. Hahaha.

    Kemuncak menyampah wa bila dia tengking pakcik wa. Zidane dulu. Tak sedar diri punya budak. Hahaha

    Pompuan Melayu leh kena histeria beb kalau C. Ronaldo beraksi. Kah kah kah.

    ReplyDelete
  5. wah! sedap lu maki MU yeaa...
    wa supporter MU,
    tp x ambil pot dah..hahaha

    ReplyDelete
  6. wa lak bleh bertepuk-ria kalo ronaldo pure2 jatuh then ref x bg free kick..wakakaka

    sabo jela bro uma..nnti kt champion league kte jumpe lg k?ahahha

    ReplyDelete
  7. haha.. bugus gak MU kalah.. biar senyap skit MU fanatic nie.. 4 - 1 lak tu.. huhu..

    ReplyDelete
  8. x pe wa kasi lu org maki MU dulu..
    biasalah hero...
    kene maki dulu...haha

    ReplyDelete
  9. gua pon nak tambah juga beb...dah la kalah 4-1, tempat sendiri lak tu...ditimpa pulak tangga...vidic dapat kad merah 2 kali gantung ha ha...

    kemudian...yg paling best lepas kena kad merah gol no 3 lepad tu gol no 4 pulak gol keeper tendang terus mamat fullback ni lambung masuk...

    apapun lepas tukar 3 org vidic dpt kad merah bengang SAF x leh tukau org dah...

    pastu masa gol 3 stadium dah kosong...ha ha.

    Inilah saat paling bahagia dalam hidup gua...habis semua org gua belanja...

    Sokong semua team didunia kecuali MU.

    AntiMU Dulu..Kini dan Selamanya

    ReplyDelete
  10. salam singgah
    Man u tetap Man u walaupun Jobo..
    haha
    Glory glory M.U

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Gambar Mahathir mula diturunkan.

Gambar Mahathir sebagai PM diturunkan bermula hari ini. Admin berharap gambar Muhyiddin sempat dinaikkan. Bukan apa. Penat nak layan drama politik. Ekonomi ke laut. Hutang bertambah. Aset terjual. Penyakit merebak. Perkauman membarah. https://t.co/oYE33fWwpW

Menteri Kesihatan dikritik rakam lagu raya saat negara dilanda wabak Covid 19.

Menteri Kesihatan yang baru, telah dikritik hebat dalam media sosial, angkara sibuk merakamkan lagu raya (untuk kegunaan populariti 2 bulan lagi), ketika negara Malaysia diisytihar wabak Corona Virus Covid 19. Bagaimana pun, ada pihak mendakwa, ianya adalah video 2 tahun lepas. Dan menjadi mangsa serangan politik. https://youtu.be/ttjNU60XdCw

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n