Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 15, 2009

Man U tersungkur..

Muahahaha. Penuh dengan hasad dengki, wa umumkan padan muka Man U. Kih kih kih. Wa siap tgk kat kedai ni beb. Sekelumit jer pro Liverpool. Dengan macha2 skali Man U. Hahahaha.

Memula dah kecewa dah. Pengadil bagi penalty. Kalau Berbatov ambil ke Akmal Rizal ke, wa releks jer. Skali mamat paling jobo (poyo dalam bahasa N9) di dunia angkat itu penalty. C. Ronaldo. Wa nak demo depan kedutaan British dah tak sempat. Pasrah jer la. Sket lagi keeper dapat tepis.

Takper la... Man U beb. Menang penalty byk sgt. Dulu sebelum pengadil EPL belum kenal dengan C. Ronaldo, berdozen2 penalty diorang bagi. Skang? Tak dapek do bai. Nak2 pengadil bukan EPL.

Torres main bagus la malam ni. Nampak sgt bahaya dia. Suara macam gua, body macam gua, kulit macam gua, encem macam gua, tapi bukan gua. Kah kah kah. Mesti kak memot hempas keyboard baca nih.

Vidic silap step beb. Step dia turn kasi bola bum ke tanah, sepatutnya dia clearkan ke belakang guna kepala. Kasi tanduk lambung. Van der sar boleh tangkap. Atau tanduk ke tepi depan. Jangan depan secara tepat. Bahaya ma.

So, Torres dah gol sebijik. Muahahaha. Gamat kejap kedai. Dengan suara kecewa fan Man U.

Lepas tu Gerrad plak dijatuhkan. Bukan salah Evra ma. Adat tu. Lambat 0.005 saat jer. Mcm citer gaban plak. So, tak touching itu bola, sebaliknya kaki Gerrad sangkut. Itu normal beb. Walau wa anti Man U, wa terima itu. Hahaha.

Gol lagi sebijik. 1-2 Man U kena.

Gol ketiga tu best. Kah kah kah. Bodoh si Alex Fergusen ni ialah nak jaga dari C. Ronaldo pindah, dia kasi semua free kick kat C. Ronaldo. Tapi bukannya power pon dia ambil free kick, ma. Nyampah den.

Letak bola, pandang target dengan muka poyo, 5 langkah ke belakang, kangkang dengan jobo, tarik nafas, lari, sepak setengah (ada simpan sket), dan...

Sangkut.

Kah kah kah. Rian Gigs mesti berbulu. Tgk Liverpool punya free kick. Sepak penuh. Takda simpan, just adjust kuat jer. Kan gol tuh. Tak payah bergaya jobo pon. Hahaha.

10 comments:

Kujie said...

laki kak jie tgok kat rumah...dgn anak bini...abis je bola...baru g kedai...

nak gebang pun sedap....pasai dah menang.kalau kalah...tarik selimut tido le gamaknya.

Che said...

wahahaha..caya la lu bro..kite sependapat..ronaldo tu mmg jobo..wa pon dh lame sengkek ngn die..muke nk ketat je..mcm kne tetanus kancing gg lak..wakakaka..YNWA..

eh lu kate lu anti liga Inggeris?tp lu tgk gak?hehehe..rindu ke?

Abu Ihsan Elbaritii said...

Huh, kalau bab bola nih, wa pun nak join sama. wa ada geng duk kat libya. tapi melayu beb. wa tak dpt tgk abih bola smalam sbb ada meting. wa tunggu gak sms dr dia, biasalah, kalau mu menang tentu sampai sms dari tripoli. tunggu2 tak sampai, wa syak dah mu kena belasaa. kul 1 pagi baru tau, the reds belasah kelab poyo pelakon ronaldo 4-1. wa terus sms sama diakat tripoli harharharhar

AdukaTaruna said...

kah kah.. anti Man U punya pasal, tgk beb. Tapi bola Inggeris visual best, games pun laju. :p

bro abu, lu try la sms member lu selama seminggu. kah kah kah. 4-1 tu beb.

Rooney pun dulu wa berbulu gak. Sebab panas baran, selalu tengking pengadil. Hahaha. Cuma dia ni rajin dalam game jer beb. Tak macam ronaldo. Kaki terkial2. Kengkonon skill la tuh. Hahaha.

Kemuncak menyampah wa bila dia tengking pakcik wa. Zidane dulu. Tak sedar diri punya budak. Hahaha

Pompuan Melayu leh kena histeria beb kalau C. Ronaldo beraksi. Kah kah kah.

uma said...

wah! sedap lu maki MU yeaa...
wa supporter MU,
tp x ambil pot dah..hahaha

Che said...

wa lak bleh bertepuk-ria kalo ronaldo pure2 jatuh then ref x bg free kick..wakakaka

sabo jela bro uma..nnti kt champion league kte jumpe lg k?ahahha

indahnyasisuria said...

haha.. bugus gak MU kalah.. biar senyap skit MU fanatic nie.. 4 - 1 lak tu.. huhu..

uma said...

x pe wa kasi lu org maki MU dulu..
biasalah hero...
kene maki dulu...haha

Anonymous said...

gua pon nak tambah juga beb...dah la kalah 4-1, tempat sendiri lak tu...ditimpa pulak tangga...vidic dapat kad merah 2 kali gantung ha ha...

kemudian...yg paling best lepas kena kad merah gol no 3 lepad tu gol no 4 pulak gol keeper tendang terus mamat fullback ni lambung masuk...

apapun lepas tukar 3 org vidic dpt kad merah bengang SAF x leh tukau org dah...

pastu masa gol 3 stadium dah kosong...ha ha.

Inilah saat paling bahagia dalam hidup gua...habis semua org gua belanja...

Sokong semua team didunia kecuali MU.

AntiMU Dulu..Kini dan Selamanya

~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...

salam singgah
Man u tetap Man u walaupun Jobo..
haha
Glory glory M.U