Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 16, 2009

Kan gua dah cakap..

Dulu wa tulis sistem undi komputer mesti dibantah punya. Tak sempat pemilihan, awal2 lagi sistem pengundian komputer kensel. Hahahaha.

Terbaru :

mengurangkan kehadiran pemimpin yang berjawatan menteri dan timbalan menteri sepanjang kempen berkenaan.

Naib Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, kehadiran pemimpin BN bertaraf menteri dan timbalan menteri akan menyebabkan kempen dari rumah ke rumah, terhenti.

“Apabila menteri dan timbalan menteri turun (berkempen), kempen dari rumah ke rumah akan terhenti kerana jentera parti mahu memberikan sambutan dan sebagainya kepada mereka

Wa dah cakap dah. Diorang apply report post mortem kalah kali ni. Kah kah. Alasan jentera terhenti kunun. Cakap jer la orang dah meluat dah. Wa ramal lagi 2 benda :

1. Senyum. Hahahaha. Calon BN mesti senyum 25 jam sehari punya. Dalam TV senyum, dalam jamban senyum, kene geget kerengge pun senyum. Sebab imaginasi kepala otak wa membaca laporan post mortem tu ada kandungan senyum. Hahaha.

2. Ziarah keluarga mantan ADUN PAS Bukit Gantang diberi liputan tahap mega. Yang ni wa rasa Najib pun turun. Takpa2.. bagus2. Kalau boleh kasi bantuan banyak sket na.




No comments: