Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 9, 2009

Kalau krisis Perak berlaku di Kelantan tahun 2009.

Katakan berlaku krisis perlembagaan macam Perak kat Kelantan. Tahun 2009 punya Kelantan lah. Sultan plak kena buli dengan kerajaan pusat supaya tak bubarkan DUN.

DUN Kelantan kena kunci. TGNA dan DUN PAS datang nak masuk. Then gangster2 ni berada di barisan depan halang TGNA. Hahahaha. Agak2 apa yang berlaku beb?

abanghensem. Tolong jawab sket. PEKIDA2 ni idop ke kat Kelantan?

6 comments:

bluehope said...

Isshhhh...ni gangster mane nih??? Eeee...takut BlueHope tgok.

Betul2 ke nih?? Org PEKIDA ke semua2 nih???

lelaki_ini said...

10 org jaguh ni hantar p Gaza lawan Israel ok ni. Najib standby jet!

Anonymous said...

hehehe..... dalam gambar² tu.... lu nak yang mana dulu pecah kepala dia...... muka dia orang merah ngan darah.....

-abanghensem

Anonymous said...

minggu lepas wa baru jer borak ngan budak keje wa pasal politik.... bekas budak tarik kete...... kebetulan dia ni dok kawasan TGNA..... kawasan kampung kemumin DUN TGNA..... dia cakap bebudak dia (geng² tarik kete) ni lah yang aktif dok pasang poster PAS.... area dia tak dak pun budak UMNO buat POS..... yang ada budak luar yang diupah oleh UMNO untuk pasang poster..... lu boley bayang la apa jadi kat mamat dalam gambar tu kalau dia orang buat kecoh kat kelantan.... hehehe
-abanghensem

Anonymous said...

ooo abanghensem org klate ke..
kalau mat2 atas ni lahir kat klate mesti hensem cam abghensem wa ckp lu..hahaha
tapi wa xpuas ati ah AT, semua blogger bagi publisiti murahan kat diorg..mane boleh woo..
lu igt senang ke nak popular...
penat je artis2 semua berlakon, sampai gaduh tarik2 rambut, xdapek nyo publisiti mcm nie..wohooo

-orang jauh-

Anonymous said...

HA.HA.

Macam Tokey Lombong kat Chawkit je..........

oooooooooooo IPOH MALI........ punya olang...... patutla aku cari kau olang kat Jln. Hj. Taib tak ada hari tu.......