Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 4, 2009

Dulu BERSIH. Sekarang GMP.

Dulu time BERSIH, plan jelas dan nyata beb. Kat mana nak berkumpul, apa plan dan program. Pasar Seni, Masjid Jamek, Sogo, Masjid Negara antara tapak berkumpul. Dari Utara masuk mana, dari Pantai Timur ikut mana, dari Selatan naik keretapi. Lengkap beb. Siap guna google earth lagik.

Sekarang GMP, wa pon kompius ni beb. Hahahaha. Cikai punya program. Kalau nak serah memo kat istana, Masjid Negara jer la tempat yang wa tau leh merempat dulu. Berpeluh gak la ketiak kalau jalan kaki. Hahaha.

Ramai gak tanya wa nak berkumpul kat mana? Lu kena datang Taman Melewar la malam tu. Kalau tak dapat datang, pepandai korang la. Hahaha. Serba-serbi lembab. Cani nak berjuang mempertahankan Bahasa Lembab tu? Hua hua hua.

1 comment:

zaminc said...

Ada kat website depa bro http://gerakanmansuhkanppsmi.blogspot.com
kumpul kol 2 kt 3 tmpat ni.. CM, masjid negara dan Sogo... (kt UO ada tempek)

tempat paling selamat rasanya masjid negara...

kalau CM and Sogo.. buatnya FRU buat hal... situ la tmpt adventure.

Bersih lu tgk sapa handle.. PPSMI sapa handle... tapi Wa fikir unit amal mesti ada punya so follow diorg la...