Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 24, 2009

Calon PAS. Wa nak tgk Ezam jer nih.

Oleh : AdukaTaruna

1. Falsafah wa tak setuju, tapi taktikal boleh membengkok sedikit falsafah. Wa dah ulas tulisan lepas. So, wa cam biasa, sama cam calon PKR, wa beri sokongan yang penuh. Sokongan tamat kalau calon tu buat bangsat jer.

2. TGNA penjaga dasar, bukan penjaga taktikal. Taktikal dijaga oleh AJK Pusat. So, selagi tak langgar syarak, taktikal itu dipilih oleh AJK Pusat. TGNA pro dan ikut organisasi. Wa percaya.

3. Point N3 ni ialah wa nak tgk Ezam jer. Dia kacau PAS atau kacau PKR. Kalau dia serius nak halang Anwar, dia tidak akan kacau Bukit Gantang. Wa nak tgk. Itu hari dia sudah kacau Kuala Terengganu.

8 comments:

Anonymous said...

Ezam dah nak jadi sampah dah...... dulu dia nak bodek Dolah Bedawi.... sekarang tak guna dah..... Najib pun dah tak berminat ngan dia ni.... dunia politik dia dah berakhir dah....

-abanghensem

perunding said...

ezam tu kerja politik parttime je.
cari makan beb

fital said...

birkalah ezam tidur dalm kotaknya

petunjuk bijaksana said...

politik ezam mmg politik cari makan, nampak ade lobang masyuk wit low risk dia akan muncul, walaupun dia still ade dendam kesumat ngan anwar.

Anonymous said...

wa minat gler sama ezam la...
xpe2, lu orang xsuke dia xpe..
wa tetap doakan dia pulang ke pangkal jalan..muahaha
wa pernah gak menurun pasal si ezam nie, wa nampak dia ade plan lain sebenanya..hahaha
tapi wa xsure la ayat bacaan wa tuh betul ke x, ntah2 wa tersilap menurun pasal ali rustam plak..kah3

-orang jauh-

Anonymous said...

waa sebenarnya kalau geng PKR dan bekas PKR waa tak minat nak tau semua oputunis temasuk ketuanya sekali, waa tatak heran kalau ezam macam itu....sebab perangainya sebijik cam anwar, seorang pendendam...

fanatik`

uma said...

hehe,
wa punye pandangan lak,
ezam ni nak ambil trust dari
puak2umno aje..hehe
so mau x mau,
dia kene hentam PAS...hehe
baru lah lakonan mantap skit...haha

so kita hentam mana2 mamat
base pd aktiviti zahir...haha
harap ezam profesional
klu kene hentam tu...haha

begitu gak kita semua dlm Blog AT ni, ada org hentam kita base
pd zahir aktiviti kita...haha

utk lakonan yg mantap,
ezam hentam PAS
PAS hentam ezam.haha
baru lah bermutu drama tu...haha

politik bro semua
kene ingat dlm pale elok2...hehe

Anonymous said...

Yang aku tak faham kenapa bersungguh2 benar dia menentang Anwar dan kenapa pula Anwar tak pernah membalas? Ezam dulu tak sebangsat sekarang malah menjadi pejuang rakyat. Dalam banyak2 pemimpin yang korup kenapa Anwar yang menarik minatnya? Kesian Ezam.