Skip to main content

Video lucah UMNO la plak

Ni ada satu lagi maklumat yang wa dapat. kali ni kat email plak. Terselit antara email makian2 dari fanatik Anwar. Hahaha.

Dulu dapat video lucah Khairy. La ni dapat diberi video lucah Rosmah la plak. Member wa kutip dari MSK.

Muka iras2 la. Tapi tak tau betul ke tak. Kita perjuangkan idealogi la beb. Bab2 aib macam tu tak payah la. Kalau fitnah, tak ke naya jer.

Comments

  1. Rita m'jolok mata
    Rosmah m'jolok tekak
    Tobat eh..

    ReplyDelete
  2. bila plak wa nak tgk video lu aduka? Hahahha...

    Rosmah tu wa ada gak dengar.. tapi kalu betul ada, ni bukan soal nak mengaibkan, tapi soal nak jaga pemimpin negara dari dapat yang teruk dan buruk

    ReplyDelete
  3. wa selalu dapat sms dr Islam4all, uma, bdk2 PAS Seremban, bebudak TKO, medang. so, kalau lu nak bidio wa, lu tanya diorang la. Hahahaha.

    Selalu gak borak kat ym. tapi yg ni kat email. dia bg link MSK. bg link blog bidio rosmah skalik.

    daya pengecaman wa memang lemah beb. pelakon boliwut pompan wa nak semua sama jer. siyes. susah nak kenal.

    Bab rosmah ni, dlm bidio tu iras2 la. tp komen kate majoriti bukan. Bukan la kot. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. aduka, lahanat jebat tu boleh/nak iklan kat tempat aku tak???

    ReplyDelete
  5. pasal si rosmah ni akak tatau sbb lom tgk,tapi si keri tu memang konfem dia bkn nya kulit cam saya,rupa cam saya tapi bkn saya!!??memang konfem dia,insyA.

    deyy tambi,kalo x konfem,jgn siar la...wat dosa ati ngan mata jek!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.