Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 7, 2009

Undi : Pilih cara dapatkan semula Perak dalam masa terdekat.
Oleh : AdukaTaruna

Mereka ada segalanya di Malaysia. Daripada tentera sehinggalah ke media. Menentang mereka secara berdepan adalah satu taktikal yang tidak bijak. Jika anda terus berdepan secara berhadapan sekurang2nya terdapat 2 malapetaka.

1. Sekiranya BR menang besar di Perak pada PRU13, dan sama ada PAS menyapu semua kerusi di mana PRU12 kalah tipis majority bawah 1000 atau tidak, Nizar akan dinafikan hak menjadi MB. Kerugian kepada PAS kerana ketokohannya tidak dapat diguna. Sultan akan melakukan hal serupa seperti Shahidan di Perlis dan Idris di Terengganu.

2. Anda mencipta satu keperluan BN menangkap pemimpin BR. Ketika ini di mana anda mahu pergi?

Namun begitu, terdapat 2 cara mendapatkan Perak semula. Anda boleh mengundi, berbahas mengenainya.

1. Cara tekanan memaksa 3 ADUN pengkhianat bukan PAS itu meletak jawatan. Apabila meletak jawatan, bermakna PRK dalam masa 60 hari. Seandainya BR menang 2 dari PRK tersebut, maka, BR memerintah Perak semula.

a. Cipta dan tampal stiker kereta (kenderaan). Tulis di situ kata-kata tekanan seperti Pengkhianat Perak dan pamerkan wajah 3 pengkhianat itu. Seandainya 70% kenderan di Perak menampal stiker ini, mungkin sebulan mereka akan tertekan dan meletak jawatan.

b. Hebatkan majlis bacaan yassin, munajat kepada 3 pengkhianat. War2kan majlis tersebut seluruh Perak. Contoh :

9 Feb 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Markas PAS Parit Buntar.
12 Feb 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Markas PAS Bota.
15 Feb 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Pejabat Keadilan Kuala Kangsar.
21 Feb 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Markas PAS Ipoh.
28 Feb 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Pejabat Keadilan Grik.
1 Mac 2009. Munajat dan bacaan Yassin untuk Pengkhianat Perak di Markas PAS Taiping.

Suasana begini sudah cukup mengentarkan hati sekurang2nya 2 pengkhianat Melayu tersebut. Mereka akan memilih meletak jawatan.

c. Yang ini ganas sedikit. Doakan 3 Pengkhianat Perak itu mati. Buat petition doa supaya dibalas dengan kematian dan aminkan seramai mungkin. Mati bermakna PRK dalam masa 60 hari.

2. Cara kedua ialah memperhebatkan usaha dan menakluk Perak semula dalam PRU13.


Maka, terpulanglah kepada anda mengundinya. Namun, setakat mengundi, tetapi tiada usaha melakukan apa yang diundi, tiada guna juga.

Survey di TKO

Survey di UO

4 comments:

Anonymous said...

option 1 tu menarik gak la. tp emosional sket. penjahat2 tu mana pedulik. yg dia pikey dia dpt duwet n bn dah menang. haha.. org mcm tu takdok nya nk takut tuhan. kalu dia takut tuhan, takdok nya dia jahat mcm tahap zionis. tp option 1 ni adalah baik utk mengumpul sokongan n memperkuatkan barisan rakyat.

utk jangka pnjng, option 2 adalah yg terbaik. wa cadang, buat dua2. kerja kuat utk pruu 13, muhasabah diri, perkuatkan saf. kene siasat camni leh kene cilok. haha.

dlm ms yg sama, option 1 tu bagus tuk org awam la. poster2 ni akan melekat dlm fotografik memori. lg 3 thn, org perak akan masih ingat mcm mana pengkhianat UMNO tahap zionis ni mencilok tampuk pemerintahan perak. kc tambah sentimen meluat rakyat kat BN, simpan api amarah derang smpi PRU13.

so itu lah yg wa undi..

nyle

azhar said...

sample poster utk letak kat blog ade kt blog brader nih

http://aneroid09.blogspot.com/2009/02/mai-pakat-ambik-poster-3-wira-bn-perak.html

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Anonymous said...

E vi ГЁ un altro modo? [url=http://lacasadicavour.com/kamagra-oral-jelly/ ]cialis 20 mg costo [/url]Mi dispiace, ma, a mio parere, si fanno errori. cialis senza ricetta Si sbaglia. Sono sicuro. Dobbiamo discutere. Scrivere a me in PM.