Skip to main content

Team Man U pun kena rombak gak.

alang2 da rombak kabinet, lu rombak ah plak team MU nie..amacam?

-orang jauh-

Kah kah kah. Lu jangan cabar wa bro. Wa dah lama nak rombak Man U nih. Hahahaha. Sebagai Bapa Rombakan Malaysia, rombak jgn tak rombak!!!! Lulululululu!! (ala2 org Red Indian)

Penjaga gol : Van Der Sar. Tiada perubahan. Org tua ni memang power nak mampos. Wa paling berbulu dengan dia nih. Susah nak lepas. 1 by 1 pun belum tentu lagi.

Pertahanan tengah : Jap Stam dengan Cannavaro. Cannavaro penting sebab laju sket. Jap Stam tinggi, kasar, liat, ganas cuma lambat sket ar. Kah kah.. dah tua la plak 3 ekor nih.

Pertahanan kiri : Abidal

Pertahanan kanan : Sergio Ramos

Tengah : Sebab Pcik Zidane dah lepak surau, wa pilih diri wa dengan adik wa. Muahahaha. Adik wa defensif, wa attacking. Rancang2, umpan2 ni peberet wa. Tapi sebab peha kanan wa ada besi, wa lari lambat. So, adik wa kena letak defensif punya la. Hahaha.

Tengah Kanan : C. Ronaldo? Huh! Langkah mayat Karpal dulu. Wa akan letak Messi. Muahahaha. 3 orang jaga belum tentu dapat lagi tuh.

Tengah Kiri : Ribery.

Penyerang : Nistelroy dan Henry. Henry main bawah sket.

Pengurus : Sultan Ahmad Shah. Kah kah kah khak Ptuiihhhh!!

Comments

  1. Kalau letak soltan azlan shah pengurus,,,,lu langkah mayat kak memot dulu!!!

    Penyerang tu henry mana satu ni dak duka>>henry thierry keww??

    ReplyDelete
  2. ceh, lu punye team setahun dua je bro...
    masuk tahun ketiga, tinggal lu ngan adik lu je..xpun adik lu je tinggal..
    yang lain sume pancit..hahaha
    ape barang semua kuda tua??

    -orang jauh-

    ReplyDelete
  3. ah kakmot.. bebuat x kenal la plakk.. kan ke biras den tuh

    kuda tua kena minum kopi kuda. haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.