Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 9, 2009

Surat terbuka kepada Hasbullah Pit

Oleh : Adukataruna

Kate orang, malu tanya sesat jalan. Hehe. Nak tanya diorang cam kacau mood jer kalau wa tanya kat ruang komen. So, tanya lu lah bro. Leh gak kongsi ilmu. Ngeh2.

Bro, apsal blog Topeng Perak n Perunding ada letak Malaysiakini kat hujung tajuk diorang eh? Heran wa. Ni mesti ada kaitan pasal IT nih.

9 comments:

Che said...

Gua rase sbb dorunk ade subscribe malaysiakini yg bayar pnye tu..malaysiakini yg bayar tu kan update sepantas komet..kalo org bagi ucapan tu baru amik nafas abiskan ayat pertama,zupp!!dh kua ayat pertame tu kt web diorang..sbb tu TP ngn Perunding selalu amik info dr situ..

wa gak laa...hahahha

umialia said...

dok eh....
saya pengikut Perunding (bukan blogger)
Perasan tak, idea dia selalu ke depan..
alih2 jadi /hampir jadi dgn analisis dia..
saya baca dr Tranungkite pasal PAS menang 38,0000 oleh Perunding.
memang menarik.
masa tu Malaysiakini tak da berita tu lagi,

perunding said...

eh sapa lak puji aku nih..he he hu hu.

perunding said...

aduka,terimakasih banyak krn letakkan saya dalam blog aduka.
banyak lagi saya nak belajar dari aduka.
sebenarnya aduka jauh lebih kedepan dari segi traffik,populariti,idea,daya penarik,identiti dan pengaruh.
sebab itu saya nak menumpang trafik tuan.
adapun mengenai ~ref Malaysiakini,ia bertujuan untuk di pikup oleh Malaysiakini dan muncul dalam Mkini blog dalam Malaysiakini.
sila rujuk Malaysiakini,dibawah Mkini ada "how to get your blog appear here"lebih kurang gitulah ayatnya.

perunding said...

aduka juga boleh email kat saya untuk sebarang tujuan, politik ke, nak bagi saya duit ke..
email saya dalam profile saya..
saya pun banyak tak reti..
ni semua baru sebulan belajar main hentam je..
ereferer saya pun jadi lagi..
ada sapa boleh ekk...

Anonymous said...

ooo gitu eh perunding. TQ2... wa ingat pasal nak lumba sapa no 1 dalam engin cari.

Wa ada baca dalam blog hasbullah pit pasal lumba2 nih.

AT

perunding said...

saya ni rabun IT, baru nak belajor.

perunding said...

~ref Malaysiakini..
ada masa dapat masuk senarai blog malaysiakini tu..kekadang tak masuk..depa saring jugak.
yg selalu lepas..mutaligat,mybawean,pemudabersih,pemudabesut,

maymot said...

hek eleh,ingat surat terbuka nak suh hasbullah pit jd calon bukit selambau... :P