Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 10, 2009

Siapa bertanding Bukit Selambau?


Ada sesiapa tahu? Wa bertanya lah. Apsal ari tu PAS atau PKR tak letak calon? Melayu 50% ma.

1. So, wa nak bertanya lah. Kenapa PKR or PAS tak letak calon ari tu?

2. Wa nak cadangkan PAS letak calon India muslim kat situ la.

7 comments:

Anonymous said...

wa pun setuju ngan lu... biar PAS jer la bertanding peringkat DUN ni....

-abanghensem

muraisenja said...

sape2 pun x kisah janji mengutamakan keagungan agama islam.... yg kedua ketiga tu suka hati dia la....

zaminc said...

PKR letak calon melayu, tapi ada masalah teknikal, SPR tolak. sebab tu masuk arumugak atas tiket bebas, kira ad-hoc la....

dia belum layak tetiba menang pulak...

that's why tak tahan hadapi tekanan ni...

Nak letak calon melayu bulehh.. tapi sentimen bangsa india akan dimainkan nnti sebab dalam exco xder india...

anyway, kalau leh kekalkan sokongan kaum india di situ, buleh la letak calon melayu...

lelaki_ini said...

Awal2 DSAI dah cop nak letak calon India PKR.

Wa stuju letak calon India PAS, bole amik dr Kelab Penyokong, cam kat DUN Tiram PRU lps.

Walau non-Muslim, as long as dia faham & bole tima matlamat & cara PAS dan sentiasa b'sama jamaah, wa rasa dia jauh lbh mulia dr Jamaludin & Osman bangsat tuh.

PAS kalo menang dpt 17 kusi, BN 14.

maymot said...

Korang lupa ke yg melayu sokong BN,
india ngan cina yg sokong PR nyer,,
Bukit selambau belah kola ketil ni eloklah calon india...sini banyak estet/kaum india,,

Ishh..tingat laks zaman dolu2 dok kot lerah ni...hehe

-->>India muslim @ india kelab penyokong PAS jd calon PAS is a gud offer...

mohamad said...

bro..mmg la 50% melayu kat sana..aku pon dr dun sana..tp..kt situ la..indu berimpun paling ramai..so..bg seat tu kt indu la..as the result..ex-YB sana mng,even pki simbol 3 kunci..haha

mohamad said...

mmg b4 tu..pkr letak melayu..tp natang haram jadah tu amek rasuah dr umno..time penamaan calon tu dia ilang..keta xdak..enset off..umah kunci..lari pi mana tah..tp arumugam ni kira backup plan la..alhamdulillah..mng pon kt dia..lgpon..kna igt..seat tu dr dlu saravanan pnya..pres MIC kedah..so..mmg patut la indu lawan..