Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 17, 2009

Gambar / video sex PAS.

Oleh : AdukaTaruna

1. Kalau pemimpin PAS dibeli, wa boleh terima lagi. Memang sukar, tapi tak mustahil. Dan pernah berlaku. Duit ma. Maki memang wa maki habis2an, tapi tetap boleh terima lagi.

2. Kalau tersebar gambar / video bogel pemimpin PAS, wa tengok pada situasi. kalau gambar / video curi time dia dalam jamban, atau time mandi, walau tak guna kain basah, wa boleh terima. Itu kes aniaya.

3. Kalau gambar / video sex pemimpin PAS dengan isteri yang sah, secara aniaya, dirakam curi, pun wa leh terima. memang kes pedajal tahap melampau.

4. Kalau gambar / video sex dirakam diri sendiri, dengan isteri yang sah, pun wa leh terima gak. Cuma wa maki bangang jer la.

5. Kalau kes jenis tamak nak poligami, pastu bercerai-berai, anak, bekas isteri tak tantu hala, memang wa maki. Tapi tetap buleh terima.

Tapi.

Sekali kalau ada gambar / video sex pemimpin PAS selain dari disenaraikan di atas, bukan setakat maki jer. Wa jumpa jer, memang wa ludah punya. Jangan cari pasal ma.

Anwar sah peliwat, melambak pemimpin alternatif. PKR jahanam, PAS ada. DAP jahanam Kelab Non Muslim PAS ada. Kalau PAS jahanam moral, ke mana lagi rakyat nak pergi?

5 comments:

Anonymous said...

Aduka,
Saya hairan knp kamu begitu yakin Anwar seorang peliwat? Tolong bagi penjelasan

krasigill@yahoo.com

Anonymous said...

salam saudara aduka, saudara penyokong PAS, napa saudara boleh membuat tuduhan dgn seyakinnya sah saudara anuar peliwat? saya pn bukanya la suka sgt ma anuar tp x tergamak mau tuduh dia mcm tu. kita di tugaskan utk mempromosikan islam tp sygnya kita sering kali mengetepikan lunas2 islam dlm mengakimi seseorang.


-jack

Anonymous said...

Saya setuju dgn anda jack, harap AdukaTaruna dpt memberi penjelasannya nnti, selepas pengebumian maklongnya mungkin. Takziah dari saya buat keluarga Aduka.

p/s: aduka, kamu boleh beri penjelasan ttg tuduhan kamu dgn email kpd saya di krasigill@yahoo.com atau tulis sj di ruangan blog kamu

Anonymous said...

Jawab lah, kenapa kata Anwar peliwat. Kamu tentu tahu hukum tuduhan zina/liwat tanpa mengemukakan saksi atau bukti kan? Atau 'peliwat' yang kamu maksudkan adalah dalam konteks politik?

Xenan said...

"Anwar sah peliwat, melambak pemimpin alternatif. PKR jahanam, PAS ada. DAP jahanam Kelab Non Muslim PAS ada. Kalau PAS jahanam moral, ke mana lagi rakyat nak pergi?"

Sile pahamkan ayat ni bebetul.