Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 28, 2009

Cubaan kencing Nizar MB Perak Malaysiakini.

Bro Hasbullahpit dapat masuk Malaysiakini, beb. Guna word Nizar. Wa test nak kencing Malaysiakini jap. Hahaha.

8 comments:

perunding said...

anda berjaya.

albanjari said...

wakakaka...lu dah berjaya dengan cemerlang...malaysiakini oh malaysiakini!

utk menghargai post cemerlang lu,wak dgn muka tak malu akan copy paste artikel berhantu lu yang ada word malaysiakini ini ke blog wak..wakakaka !!

Salam bro! Takbirr !!

Anonymous said...

wakakakaka... lu org pon berjaya. Gilo dak duka nih.

AdukaTaruna said...

Hahaha. Abes blog wa di blacklist.

perunding said...

saya pun tiru aduka.berjaya.
aduka memang, alert,observant,strategist,dll.
bravo.malaysia boleh.

perunding said...

cadangkan TKO BUAT ruang hot blog macam tu,automatik pikup bila kita taip TKO.
bila pengunjung klik masuk ke blog kita.
Yalah bagi TKO tolong blog semua utk sampaikan mesej.
satu blog ada pembaca 1000 sehari,
1000 blog dapat 1000,0000 bacaan sehari.
hebat dan efekktif utk sebar maklumat bla..bla

perunding said...

malaysiakini tu kita tumpang je..
bila kita menumpang maklum je lah..
dia pun ada agenda tersendiri.
lebih elok kita berdikari dengan TKO.

perunding said...

malaysiakini tu kita tumpang je..
bila kita menumpang maklum je lah..
dia pun ada agenda tersendiri.
lebih elok kita berdikari dengan TKO.