Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 9, 2009

Arumugam letak jawatan exco nak masuk BN?

Oleh : AdukaTaruna

Jangan Arumugam letak jawatan exco sebagai langkah awal masuk BN dah. Walau tak effect banyak kat kerajaan Kedah, tapi permulaan yang menyedihkan. Wa letakkan kepercayaan kat team PAS Kedah. Kat Ostad Azizan. Kena laju ma, laju.

BR 22
BN 14

Dalam BR ada 5 PKR + 1 DAP = 6

22-6 = 16
14+6 = 20

Arghhhh..... tak yakin betul wa dengan PKR n DAP nih. Sape la yang memandai2 ajar lompat2 nih. Kacau-bilau jadinya beb. Kesian kat orang bawahan.

Kena buat undang2 lompat parti la.

Sapa nak lompat, PRK serta-merta. Si pelompat boleh bertanding guna parti baru, juga serta-merta.

Kalau kejap lompat sini, kejap lompat sana?

Seseorang calon hanya boleh bertanding sekali sahaja dalam tempoh 5 tahun, selepas melompat parti. Sekiranya dalam masa 5 tahun, seorang calon itu melompat sekali lagi, dia kehilangan kelayakan bertanding serta-merta.

3 comments:

budaya pemikiran bebas said...

bro mcm slhkan anwar,PKR n DAP je dlm hal lompat2 ni?!

takbleyh ckp camtu bro.ni individu.takde kaitan dengan parti.
ya mmg btui anwar punya idae lompat2 ni tapi kene ingt anwar bukan ajak lompat dengan menggunakan duit(rasuah)..

zafril-AMK GOPENG

Anonymous said...

Benda salah tetap salah bro..

Tak kan dapat service free kira halal dari kena bayar 300 sejam..

Akai sudah tara...Pasal tu semuanya huru hara

Deep Purple

Anonymous said...

KORANG YANG HURU HARA ...BAGUS SGT LER PR TU...KORANG TAU PENGUNDI WANITA ILANG PCAYA DAH KAT PR....CUBA TANYER MAK KO..HEHEHE