Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 8, 2009

Angkat topi sama ini olang..

Rujukan : Manjung Mari.

Ini orang aaa, mesti masuk dalam buku teks sejarah moden Malaysia tahun 2020 nanti. Itu jam a, BN sudah tiada, Malaysia sudah keluar dari taraf zaman batu, tahap jakun gorgon (pinjam penjahat nyl jap).

Sikit pun xpa, janji mesti masuk. Kalau wa a, jangan harap la. Huhu. Kompom wa start kete, tido kat rumah. Angkat topi sama semua bloggers Perak yang bertungkus-lumus menyediakan laporan alternatif sepanjang Black Perak 09.

Ini nama dia macam ini gambar jugak. Bukan wa bagi nama ha, wa tengok Manjung Mari. Nama dia Dungong Darat.





Ini dugong bukan, duyung pun bukan. Jantan ma. Nama dia Raden Banjar - Albanjari. Kenapa nama dia itu macam, jangan tanya wa. Wa potong-tampal saja.




Ini orang nama Asrul. Dari klatekito. Sepapat sama itu abanghensem la wa ingat.






Ini otai ha, lu tengok itu belakang baju sudah cukup. Beliau ha, sedang mimpi itu Rosmah la wa ingat. Sebab dia diberitakan menyebut nama Rosmah berulangkali ma. Tapi, dalam itu buku sejarah ha, ini story kasi off record la.




Ini brother nama cenangau. Apa makna jangan tanya wa. Tungau wa tau la. zaminc selalu kena ma masa dia kecik2 dulu.

3 comments:

maymot said...

maceh x terhingga la para bloggers mentined above..meh sini umah akak banjer tomyam,,

kalau xde biter2 dr korang mau giler tgk tv nun jek..harakah laks 2x seminggu,,biter dah basi,,,

p/s nak minta tlg korang kasi tarbiyyah sket kt adukaduki yg mata duitan ni!!

zaminc said...

oit cenangau pon tatau... lu masuk blog dia lu tau la cenangau tu mcm mana...

diorang ni power korban kan diri..
tabik spring sama lu org...

Anonymous said...

Jangan lo. Sape makan tomyam rumah kak memot nanti kene surcaj 300%.

AT