Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 21, 2009

Perhatian kepada Norazman b. Ismail (ajeman)

Wa dah hantar 3 kali evovel wa kat lu. Wa tahu apa masalahnya. Wa terima email lu dan wa reply sebanyak 3 kali bersama enovel wa.

Wa syorkan lu bagi wa email lain la. Maybe @macgdi.gov.my tu takleh terima fail wa kot. Wa nak letak kat Papan Notis Utama takut lu tak nampak mesej wa.

Terpaksa la wa letak kat ruang post nih. Kalau wa letak kat ruang post, bermakna nama lu glamer kat banyak blog. Sebab blog wa ada link di beberapa blog. Bila nama lu terpublish, takut lu tak selesa plak.

Habis apo nak di kato? Hehehe. Bagi wa email lain eh, bro.. nanti wa reply.

1 comment:

aukauk88 said...

salam bro aduka.

saya ingin tahu apa komen bro tentang isu yang baru Sayuti omar tulis dalam blog dia. mintak bro ulas sikit la... ni link dia. http://msomelayu.blogspot.com/2009/01/terkenang-kuala-2.html