Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 7, 2009

Hadi mendahului Anwar.

Oleh : AdukaTaruna

Ok. Asingkan dulu keperluan PRK KT. Wa ingin meluahkan isi hati wa kat blog wa kejap. Anwar ishtihar Hudud tidak akan dipaksakan terhadap non muslim. Kan ke selesai 50% kekeliruan mengenai hudud. Payah beno nak umum.

So, di bawah tajuk persaingan sihat, perebutan undi golongan muda, pasaran popularity n kepantasan, Hadi telah mendahului Anwar. Ini cukup penting bagi wa.

Lu orang jangan baca bawah tajuk melaga-lagakan, ma. Ini di bawah tajuk persaingan sihat. Golongan muda 90% (katakan)berbulu dengan BN. So, pasaran muda ini perlu direbut oleh PAS demi kelicinan melaksanakan prinsip, pentadbiran Islam.

Yang tua tak perlu beb. Sebab setiap 5 tahun, sebahagian mereka hilang kelayakan mengundi. Meninggal dunia. Tetapi setiap 5 kali juga, pasaran muda akan bertambah.

So, bercakap di luar keperluan RPK KT, dan di luar elemen laga, wa nak ucapkan syabas kepada Presiden PAS kerana laju dalam hal ini. Kalau sentiasa laju dan laju seperti ini, golongan muda akan memaling diri kepada anda (Presiden dan sekaligus PAS). Sebab nak tahu petunjuk arah.

Kalau lembab dan lembab macam biasa, maka, terpaksa la memekak kebengangan…

1 comment:

Anonymous said...

Ekau ni kurang keadilan laa..kalo org tua tu ambik tindakan be ngap..kemain ekau war2kan ke bengap an beliau,,
...kalau dia ambik tindakan bijak..patut lu boh tajuk yg CUN la sket utk artikel lu..

~k.maymot~