Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 19, 2009

SPRM buka semula siasatan ke atas bekas TKM1 Pulau Pinang

PULAU PINANG 19 Ogos — Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) negeri telah membuka semula siasatan ke atas dakwaan kes rasuah membabitkan bekas Timbalan Ketua Menteri 1, Mohammad Fairus Khairuddin.

Pengarahnya, Latifah Md. Yatim berkata, keputusan untuk membuka semula siasatan dibuat setelah SPRM menerima bukti baru berhubung kes berkenaan.

“Kami menutup siasatan sebelum ini berikutan tidak cukup bukti tetapi sekarang kita telah menerima bukti baru daripada orang awam dan meneruskan siasatan,” katanya kepada pemberita di sini hari ini. - Bernama

Wayang terbaru. Tak tahu la nak kata betapa bodohnya penyokong UMNO. Takan la benda mudah macam ni pun tak nampak. Ari tu kata tutup skang dapat bukti baru plak.

Tu kesPerlabuhan Kelang tu, kes calon peguam lu seleweng duit tu apa cer beb? Siasat, siasat la bebetul. Boleh main musim2 plak.. hadoiyai... sumpah la.. macamana buruk pun BR, mampuih gua tak undi BN.

1 comment:

anakpahang said...

Salam.

Kes PKFZ - TIDAK DISIASAT.

Kes KHIR TOYO - TIDAK DISIASAT

Kes VIDEO KLIP LINGAM-ENTAH APA CERITA

Kes STADIUM RUNTUH - Entah apa Jadi

Kes MAKMAL KOMPUTER DI PAHANG RUNTUH - entah ke mana

Tiba-tiba ada kes baru pulak si Fairuz tu!

Rasanya sampailah masanya rakyat Malaysia yang sedar dan insaf

Marilah kita sama-sama bermohon dan bermunajat kepada Allah swt dengan bersungguh-sungguh agar SPRM ini berubah menjadi satu badan yang adil dan telus.

ATAU jika masih berdegil dengan sedikit kuasa yang Allah beri kepada mereka,mohon Allah turunkan pengajaran ke atas mereka yang suka melaknati sesama manusia.

Doa orang-orang yang teraniaya tiada hijab baginya.

ALLAHUAKBAR!!