Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 13, 2009

Bodoh punya AMK

Oleh : AdukaTaruna

Dah alang2 UMNO menggila kena rasuk tuduh Anwar pengkhianat Melayu, lu hantarlah surat jemputan debat kepada Pemuda UMNO atau anjuran debat Anwar dengan Muhyiddin. Muhyiddin sahaja kalau tak Ezam kacau daun.

Ini jalan macam gangster masa demo GMI ari tu, berkepit sebelah Anwar, tapi bongok. Sapa nama mamat tembam Ketua AMK tu? Apa yang lu terkial2? Hantar la surat. Kalau nak dapat 'nilai berita', lu buat gimik time surat surat tu. Naik lembu ke apa ke.

Pemuda PAS gua tgk berani gak fight intelek, walau lembik bab kerja dan gimik. Tapi Ketua AMK ni jauh lebih bebal dan penakut la dalam tajuk intelek. Deyyyy tembam! Gerak la sket. Setakat jalan macam gangster apa barang?




Ni ha.. mamat nih. Gua nak tgk level intelek dia. Cara jalan dah hebat dah.

8 comments:

lelaki_ini said...

Haha. Tol tu. UMNO dah bg bola tanggung tu. AMK patut smash dgn jemputan debat Anwar-Muhyidin. Baru jantan. Takat turun demo dpt nasi ambang, air kelapa & diescort FRU, apa barang.

X pe bro. Chegu Bard kan fan blog lu. Nanti dia bgtau la si Shamsul Iskandar tu. Haha.

Anonymous said...

hoi mangkuk.... apsal lu tak siar gua punya coret... bangan betui lah lu neh.... gua punya geng dah komplen... pasal gua takde kat pot...
celake betui lu.... wooooiii... lu denga ke gua cakap ape... kali ni lu tak siar gua punye coret dalam lu punye coret.... lu betui-betui sial... mangkuk ayun lu punye klas gua letak A+++++... lu tegok brape plas gua letak..... lu punye pasal... gua sudah kene sound same gua punye geng.... celake lu neh... gua pun naik berbulu same lu... celake betui lah lu... apsal lu jadi orang... lu jadi roti lagi baguih... boleh gua makan2... gua pun tak ape gua merepek... lu punya sial lah gua jadi melalut... memang lu betui2 bagat.... kali ni lu tak siar gua punya coret... gua lekut2 kepale hotak lu... lu denga tak mangkuk... hiiiiiissss sial betui lu neh.

uma said...

AMK tgh lepak tu..hehe
cume klu nak main game nie.
kene pantas & tangkas
tambah main game
pgadil hampeh
undang2 rimba
lg kene cekap pale otak
kene ligat pusing...haha

Anonymous said...

Ntah pendek tu,slow lah dia ni,orang dok serang bos dia tu...buatlah demo balik..tulis pukipak umno pula..

Anonymous said...

apa plak debat... ajak gaduh la..... bertumbuk.... wrestling lagi best..... hahaha

-abanghensem

Xenan said...

gangster jln perut ke depan.hehehe.Kne nasihat die jgn obesiti sgt.Nanti sng kne h1n1.

Anonymous said...

Nama dia samsul iskandar lah aduka,hero of cow.Nama orang umno je kot yang ko hafalnya..

petunjuk bijaksana said...

ayam