Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 4, 2009

Baju T PAS REFORM (Blues)

Oleh : AdukaTaruna

Weih korang. Ni ada design baju berkolar yang gua buat sendiri (kah kah kah). Ada 3 jenis. Gua tak tau plak pembekal t shirt boleh sediakan yang kain lengan warna2 yang dipinta oleh pembeli. Gua tak pernah buat niaga nih. Kaler pink kena buat 2 helai jer nanti. Dugong selai, cenangau selai.

1. Gua ingat kalau Nik Aziz claim royalty kat peniaga yang guna gambar dia, kaya orang tua tuh bhai..

2. Agak2 kalau gua bentang meja jual baju ni kat ceramah2 PAS, kena tumit dek Unit Amal tak eh?



10 comments:

budaknakal said...

bro..kl lu nk buat bj,gua bleh tlg tempah..member gua ada bisnes bwat bj ni,bley dpt murh skit..design cmni kl nak sulam pn bleh kl xmau cop...

tp dia org ganu la bro,org kuat UG plak 2..hahaha

kang dia sabotaj plak...

Xenan said...

bro...tuka design la..typial sgt.

wa nak t shirt tulis "Marching To Rusila!"

aiemaan said...

canteik juga ko punye disign.. tp kalo ko taruk tulisan arab2 sikit ke jawi sikit ke tak masyuk ke

Anonymous said...

mmg best la ayat power ko..rebellious tul...

ko on je tshirt ni.. ko jual kt klang valley mmg msk punya

cuma kaler hitam tu tukar putih -CUN

blues untuk rakyat said...

KALU BOLEH BAGI LA AKU SATU FREE.....

ITU JE.......

KAH...KLAH...KAH....

FZY said...

x habis2 berangan dlm ni. berangan sajelah korang sume. lahabau kobau.

Hanz_Azdi said...

yo la AT design yg. ketigo tu ok dah kot pado den..cumo buek baju tu ala F1 dongan kaler putih (ganti kaler itam tu) + lengan hijau. Still kalau design tu modify sikit buh gambar 'fighter' leih epitomise the mission...hehe..kasi up labrader Xenan & dll yg tau design nih..AT mmg sure fail punya design nih...tapi ada idea pun ok dah..bagus.

bumblebee said...

FZY, sian den tgk kau nih. kot ler kitorang berangan, yg kau layan jugak blog nih apa kes? kot dah meludah, jgn dok menjilat balik. takde maruah ke? baik ekau senyap je dan baca.. jgn wat malu kat batang idung sendirik. geli geleman den nengok aih..

btw, design nih sesuai pakai kalau nak poie usrah la ngah. takde yg ganas2 ala2 blackmetal kah? ngeee...

Anonymous said...

woi lyn...jilat2 jangan sebut le...ghairah nih...

Anonymous said...

ADUKA TERUNA,hang kalau jahil sekalipun,jgn lah terang2 tunjuk dkt org,buat malu hang dan keluarga hang saja.Kalau hang tak reti dgn adab dan cara org agama berhujah dgn dalil dan ilmu,lebih baik hang duk diam,jgn duk tulis,mengata,maki hamun alim ulamak.Org bukan islam jer yg tak hormat dan memuliakan ulamak.Hang aku taktau lah..