Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 23, 2009

Najib takut Singapura.

"Kita perlu faham bahawa kita memerlukan persetujuan dan kerjasama Singapura untuk menggantikan Tambak. Saya pula tidak mahu melalui laluan yang sama, yang pernah dilalui sebelum ini, kita sudah melalui laluan itu tiga kali dan ia telah mencetuskan banyak masalah."
Sejak gua belasah ulama bangsat PAS, wa ada ramai follower BN. Blogger Pembela Negara. Ha, geng, apa citer Najib ni beb? Nak gua kata bodoh ke, agen ke penakut ke bangsat?

Sebab Singapura tak setujulah wujudnya idea jambatan bengkok. Kalau Singapura setuju, Tak payah bengkok, lurus jer sampai Singapura.

Apa dasar bangang punya UMNO. Dah la kasi Singapura tu free kat Cina. Pelan Merdeka Inggeris kepala moyang lu orang. Moyang2 lu orang la bangang tu. Patut lu kencing jer kubur mereka.

So, apa kejadah nak harapkan persetujuan Singapura? Jawab sket. Ibu Pejabat Pekida pun ada dalam list follow blog gua. Cuba korang jawab sket.

Kalau tak sedar gak, bunuh diri jer la. Bangang melampau. Tak berguna jadi manusia.

1 comment:

Seladang said...

Tak pernah dengar orang kata Najib Rosmah berani dengan Singapura. Dengan rakyat sendiri beranilah sebab ada FRU ada Polis Di Raja Malaysia, Ada SPRM, ada hakim Linggam, ada SPR, ada ISA yang boleh ditunjuk arah olehnya.