Skip to main content

Rahsia Berg & Pendi terbongkar.

Patutlah Berg berkampung di sana. Patutlah Berg nak g sendiri, taknak bersama jemaah PAS Penang. Patutlah Berg cari Wak Al-banjari. Patutlah Pendi enggan masuk kem PAS, tapi masuk kem Isa Samad. Patutla sampai berparang berpedang.

Rupa2nya kerana ini. Ini macam, petang ni gak gua sampai sana. Sumber.





Comments

  1. o patutla spy baba banyak menyelinap masuk kempen BN.

    yang menggiurkan jugak kau cari kekeke.

    AT, dr Zul tak datang ke?

    ReplyDelete
  2. amoi2 ni anak sedara isa samad. jadi tak salah bah kempen utk bapak sedara hee hee hee

    ReplyDelete
  3. Amoi Bukit pelanduk tu.
    Balas jasa pada Isa Samad sebab kerana budak pendek tu lah ramai yang jadi kaya kat sana.

    Lu tolong wa, wa tolong lu.
    Kita kawan maaaa....

    ReplyDelete
  4. bonus tu..... skirt tu potong lagi pendek lagi teruja maaaaa mcm gadis2 iklan kete plak aku nengok.

    ReplyDelete
  5. apa palk nak potong² skirt...... bogel tros la....

    -abanghensem

    ReplyDelete
  6. Salam
    kite pun boleh buat cam tu
    tp gunakan model yang menutup aurat
    baru nampak perbezaannya

    ReplyDelete
  7. aku jawab fitnah pembangkang

    http://darulehsantoday.blogspot.com/2009/10/menjawab-fitnah-blog-pembangkang.html

    ReplyDelete
  8. iskhh aku berani bet orang-2 PAS pun suka ni, takkan depa tak suka tengok...hehe...betui apa? normal la kan?
    tapi tang 'mempergunakan' khidmat amoi-2 camtu bukan ler cara PAS..tu aku tau ler. DAP pun tak. MCA aje selalunya. Entah ler.

    ReplyDelete
  9. Ini tak bestlah!!!..hebat lagi pemuda PAKATAN,Selangor...tangkap gambar nonok amoi tengah tidor terkangkang!!!..lepas tu terus ngangis....buat muka sepuloh sen....mintak simpati....maka berdedailah makcik2 tudung labuh membela nya!!!siap peluk amoi tu!!!..nak kat dulang paku serpih...Piiiirraahh......

    ReplyDelete
  10. Mana ajaran bolehkan kita tangkap gambar orang tidor dalam rumah dia sendiri dengan keadaan dia ketika tu yang pasti memalukan peribadi? Tu privacy, mamat oii! Kalu ada olang, contoh, BF adik lu ambik gambo adik lu tgh baik posing sexy & edar kpd aku, lu marah tak? Kalu dia edar ke public, youtube ker apa, l;u lagi marahkan..sebab apa..tu privasi adik lu nak tido cam mana pun & BF dia melanggar hak dia, dll hal lain. Kristian pun tak ajor perangai camni, akhlak buruk camtu drp Islam ker? Sapa-sapa kita kureng ajaran agama (ISLAM) pastilah setuju gambar camtu diedarkan in public. Tu aje..maka kita patut kesian orang teraniaya camtu walau dia Cina (bukan sebangsa) atau Kafir (tak Islam) pun.

    ReplyDelete
  11. hahaha. . . kseian giler ko det, sampai terpaksa masuk blog budak2 PR nak cari market, sian, kang tak layan kesian, bile dah layan cam orang giler, tak de sape la nak dengor tulisan sampah pencacai umno, semua ada otak, hangpa buat blog macam takda ja kat dunia ni kah kah kah . . . kah kah kah . . .

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.