Skip to main content

Cubaan kencing Nizar MB Perak Malaysiakini.

Bro Hasbullahpit dapat masuk Malaysiakini, beb. Guna word Nizar. Wa test nak kencing Malaysiakini jap. Hahaha.

Comments

 1. wakakaka...lu dah berjaya dengan cemerlang...malaysiakini oh malaysiakini!

  utk menghargai post cemerlang lu,wak dgn muka tak malu akan copy paste artikel berhantu lu yang ada word malaysiakini ini ke blog wak..wakakaka !!

  Salam bro! Takbirr !!

  ReplyDelete
 2. wakakakaka... lu org pon berjaya. Gilo dak duka nih.

  ReplyDelete
 3. saya pun tiru aduka.berjaya.
  aduka memang, alert,observant,strategist,dll.
  bravo.malaysia boleh.

  ReplyDelete
 4. cadangkan TKO BUAT ruang hot blog macam tu,automatik pikup bila kita taip TKO.
  bila pengunjung klik masuk ke blog kita.
  Yalah bagi TKO tolong blog semua utk sampaikan mesej.
  satu blog ada pembaca 1000 sehari,
  1000 blog dapat 1000,0000 bacaan sehari.
  hebat dan efekktif utk sebar maklumat bla..bla

  ReplyDelete
 5. malaysiakini tu kita tumpang je..
  bila kita menumpang maklum je lah..
  dia pun ada agenda tersendiri.
  lebih elok kita berdikari dengan TKO.

  ReplyDelete
 6. malaysiakini tu kita tumpang je..
  bila kita menumpang maklum je lah..
  dia pun ada agenda tersendiri.
  lebih elok kita berdikari dengan TKO.

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n