Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 9, 2011

Rombongan Bloggers dan Facebookers ke Rusila tahun ini.

 Sumber Gambar kalau tak silap gua dari The Star. Guna Google.


Oleh : AdukaTaruna

Bergantungan sepenuhnya kepada Allah, gua dan rakan-rakan telah bersetuju untuk mengadakan satu rombongan Bloggers dan Facebookers dalam tahun ini, bergantung kepada situasi semasa. Tarikh dan intipati projek ini masih dalam peringkat perbincangan. Kami akan cuba mengumpulkan Blogger dan Facebooker 'otai' dengan Blogger dan Facebooker baru, dalam satu tarikh, bersama-sama, bertanya soalan kepada Presiden PAS, Tuan Guru Hadi Awang, di Rusila.

Nantikan perkembangan projek. Sekarang, gua nak settlekan urusan penjualan baju, urusan polis, etc. Insyaallah. Dalam minggu ini. Sokong gua ikut tajuk. Jika memilih wadah demokrasi undi, pemimpin adalah balaci upahan kita. Bukan bapak kita.

14 comments:

abanghensem said...

kalau pemimpin tu bapak wa..... mesti la dia bapak wa..... apa plak bukan bapak wa.... best woooo jadi pemimpin ni.... pengikut ramai.... sekali kenyit mata teruk musuh kena belasah.... kahkahkah

Restless said...

InsyaAllah,kalau tiada aral melintang,gua ikut.tp dimaklumkan,gua ni penakot.

Katon Tin Ton said...

gua ikut ....
gua tak takut sbb kalau sebut nama POLIS mesti set2 yg kononnya gengster tu kecut

jgn lupa hello2 gua

AdukaTaruna said...

Masuk akal gak falsafah abanghensem ni. Mesti bapak abanghensem ialah Awang Adek. Ngeee....

Restless dan Katon Tin Ton. Apa2 hal gua roger.

Dr Love said...

saya sokong pejuang yang benar. teruskan..kekuatan perlu di teruskan..

Dr Love said...

maaf. minta keizinan sharing informasi untuk pembaca saya

Contact Information said...

bro.
lu dah makin glamer
lu punye citer masuk kosmo.^_^
nanti leh tumpang glamer lu skit.
cume jgn wa jadi mangsa kene pukul udah laaa.^_^
wa yg seumur idup jarang bebeno beli surat kabor perdana,
terpaksa beli utk baca citer lu,
so nanti wa claim kat lu yea.^_^


bg wa,
elok usahakan 1 kesatuan
mungkin kita tidak setuju utk semua perkara.
tp kita cari titik pertemuan utk
disepakati bersama.

SearchForHeaven said...

kesatuan... wakakaka....

wa dah rasa .. blog ni dah jadi bahan ketawa kat wa..

cerita lucu..

haha..
rusila ganas.. sarang gangster..
tapi apesal tak berdarah ek?..
apesal keta tak pecah??..

time tok guru Nik Aziz turun dari pentas ceramah ada orang escort.. kalu sesape xde temujanji. x yah laa nak jumpe..

paling senang nak jumpe.. selepas subuh di pulau melaka..

begitu juga dengan TGHA..

lu nak jumpa.. bukan cara terjah..

tapi sebab otak lu mengiktiraf bodoh itu genius..

maka... jadi bahan lawak jer laaaaaaa... wakakaka..

kalu lu orang benci PAS pun.. wa peduli apa.. wakaka..

kalu lu orang tak undi PAS pun.. wa peduli apa..

maka kebodohan ini terus diperpanjangkan lagi.. wakaka..

Contact Information said...

minta bro.SFH
aturkan pertemuan kedua hamba Allah ni.
AT & HAdi.

moga2 keduanya dipertemukan olehNYA.

Taliban said...

lu org bukan ahli Pas tak yah sibuk2la.bukan ahli Pas mana tahu pape.usrah takde,tamrin takde,ceramah tak pegi,diorang tu kuliah tiap2 minggu,solat jemaah setiap waktu,setiap hari.tarbiah baeekk punyaa.akhlak tiptop.

setakat kena rampas hp,tumbuk sikit,maki sepatah dua,kurung guantanamo... apa da hal?

Hanz Newman said...

Hahaha Taliban .. lucu sinis lu !

SFH ... lu tak paham ke? Atau
buat-buat tak paham?

"tapi sebab otak lu mengiktiraf bodoh itu genius.."????

AT mungkin tak sepandai lu SFH (engineer?) tapi dia cuma nak tanya seorang tok guru yang terkenal dalam politik. Apa susah sangat TGHA untuk luang masa 5 minit? Is that too much to ask? Pemimpin kepala b**** la camtu! F*** u!

"maka... jadi bahan lawak jer laaaaaaa... wakakaka.."????

Naah, u're the clown here since u being such a prick.

"kalu lu orang benci PAS pun.. wa peduli apa.. wakaka..
kalu lu orang tak undi PAS pun.. wa peduli apa.." ????

Lu tak peduli lu diam saja la...jangan tulis apa apa, baru la betul, LIKE U NOT CARE.

"lu memang
maka kebodohan ini terus diperpanjangkan lagi.. wakaka.." ???

Lu diam mungkin orang nampak lu macam bodoh...Tapi your last line, membuktikan lu memang sah bodoh lagi cuba membodohkan orang. Akhlaq lu tak tinggi mana la, kan? Not much better than AT either! Shame! Jemaah PAS Rusila yang dapat bimbingan langsung drp sorang ulamak termashyur di nuasa ni pun masih kurang akhlaq lagi nak ajar/ajak orang lain ikut tok guru dia? Come on, walk the talk la bro.

Contact Information said...

jgn lah bro.SFH
mengalah dlm berdakwah dlm blog AT ni.

mcm x best klu ada contra pandangan.
at least bro.SFH ada
meriah skit blog ni.^_^

SysOp said...

Bhai AT..

Gua for sure akan turun punya.. malah minggu ini solat Jumaat gua akan turun solat di Rusila.... hahaha

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

Contact Information said...

so siap2lah report polis dulu,
kot2 ilang ke..apa ke
senang nak refer.^_^