Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 13, 2011

PKR memang kumpulan yang bodoh.

Oleh : AdukaTaruna

Kalau dah kumpulan majoriti Melayu, pasti bodoh. Tidak mampu meletakkan sesuatu itu pada tempatnya. Tak faham? Meh gua jelaskan.

1. Anwar cabar Najib debat.
2. Ketua Pemuda UMNO sahut cabaran. Si Khairy.
3. Tapi si bodoh PKR meletakkan Sam bapok sebagai Ketua AMK.

Dah berapa hari Khairy mendarat di laman PKR. Berkepak, berkokok dan mendada di situ. Mana si bapok Sam untuk sahut cabaran debat dari Ketua Pemuda UMNO? Takan gua nak tempeleng Ketua Pemuda PAS plak sahut berdebat tajuk ekonomi dengan Khairy? Kalau Hasbullahpit Ketua Pemuda PAS, gua kompiden sket soal ekonomi.

Pundek punya PKR. Lu tanggalkan semua baju Sam bapok tu, then tanggalkan baju Nurul Izzah skali. Suruh dia tukar. Sam bapok pakai coli, Nurul Izzah pakai kot. Then, suruh Nurul Izzah sahut cabaran Khairy. Sam bapok tu plak, lu suruh dia stanby kat balai polis berdekatan. Stanby buat report. Tu jer tahap dia. Nanti kat ruangan jantina, letak status unknown.

"5 minit pun takut ke, Sam?"

"Awww!"

Dasar Melayu bodoh piang.

8 comments:

dlines said...

kenapa guna bahasa/perkataan yang tak baik..ibu bapa kamu yang ajar ke..atau ikut ketuanan melayu umno.

Marhaen Kacak said...

hahah..kasaq lu aduka...

Isu Semasa : Siapa Tak Pernah Fuck Dia Loser!!!

Contact Information said...

baik lu jadi ketua AMK..
tp lu dah punye perspesi kureng lawa bro.
abis org2 dgn lu pon tpalit sama.^_^

HEROICzero said...

Tidak mampu meletakkan sesuatu itu pada tempatnya. itu bukan bodoh bro. tu zalim.

Amin Ahmad said...

setahu saya Sam dan Rafizi jawab on the spot di twitter sebaik KJ mahu menggantikan Najib berdebat dengan Anwar.

adakah kemahuan KJ ini hanya untuk menutup kelemahan Najib? yalah, bila KJ kalah BN boleh kata KJ ni masih budak lagi...

pkks said...

Your IP address 124.82.4.227 has been banned from this shoutbox.

Please try again later.

Contact Information said...

Sam vs KJ


dia saja bg lu kutuk dia dulu ,bro.^_^

zargus2702 said...

-wa nk tgk gak sam nie berdebat scara live..at least kj tu prnah gak berdebat ngan husam kalu x silap kat putik..so mmg kj ni agak gerila orgnyer..cume sam,prnah diajak brdebat tp bg alasan sakit perut mase pemilihan ketua amk..

-wa ingat sam akan ajak brdebat kat dlm blai polis ar..