Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 9, 2010

Model Russia gayakan T Shirt gua.

Oleh : AdukaTaruna

Bai... alhamdulillah. T Shirt siap. Esok pepagi buta, sebelum subuh, gua pos. Jumaat n Sabtu, kat Kelantan nih, pejabat pos tutup. Bodoh punya negeri PAS. Apsal ntah cuti Jumaat. Ngengada betul la. Tak umngok langsung.

Sebaik sahaja siap, gua dapat panggilan dari bahasa yang gua tak faham. Macam lembu cuba cakap Kelate jer bunyinya. Memang tak faham. Pastu gua belasah cakap BI.

"Ai kenot andersten yu.... ai kenot andersten yu. Plis komuniket with me via sms. From det, ai can use the diksyeneri."

Pastu, dia letak tepon. Dalam 2-3 minit kendian, dia pun hantar sms. Tu dia... bahasa apa ntah. Gua foward kat Restless. Restless cakap ni bahasa Russia. Dia tahu sikit2 bahasa Russia pasal dulu dia kapel dengan Anna Sharapova.

"Ala.... yang main tennis tu la Aduka..."

Macam gampang jer ayat beliau.

"Nanti gua sent kat lu transelet BM."

"Skang ke?"

"Kejap lagi la."

"Dah lu kate lu boleh bahasa Russia."

"Gua tahu sikit2 jer la.. nanti la gua komfem mula dengan awek lama gua. Anna Sharapova."

"Fakap la.... kot yer pun tak payah la ulang sebut nama Anna Sharapova tu."

"Jeles ke? Wakakaka."

15 minit kendian, gua dapat sms.

"1 model lelaki Russia berminat nak gayakan t shirt lu dengan free of charge."

Pendek cerita... tadaaaa..... inilah model Russia yang menggayakan T Shirt gua. (Pasti dan pasti, gua berani bersumpah, lu orang mesti enggan terima hakikat ini. Denial Syndrome macam PAS Guane ma....)








11 comments:

abanghensem said...

kahkahkah.... model rusia apa.... posing plak kat TNB box... apa barang bhai.... muka cam melayu minang yo....

Manjungmari said...

Bhai...

Anna Sharapova tu boleh tukar dengan anak dara sosilawati tak... kita tukar la...jadi...

AdukaTaruna said...

gua dah agak dah... gua dah agak dah...

Kita dah dapat tangkap 2 ekor yang dengki mukarrab dengan gua.

Kita tengok lagi lepas nih.

Restless said...

model russia mkn petai.ni lah dia..

maymot said...

kahkahkah
model rusia pobondo eh...cam model tamilnaidu yo....kahkahkah

lelaki_ini said...

Bro. T-shirt tu cam sampel alas tilam je..

Gua rasa lu seswai jadi model majalah Maskulin la.. atau join Hero majalah Remaja.. ke Guane?

BukanCalon said...

tetiba rasa=feel huduh pon ada baju tu.. sama ada kaler dia, ataupun model dia wa xpasti la kan...

wakaka

Hanz Newman said...

Cam haram ... kah kah kah

Nice idea though ..period.

hafizahmad (ADMIN) said...

Rapidshare, Hotfile, Megaupload PREMIUM termurah!!!!!

http://rapidsharepremium-murah.blogspot.com/

" we have experience almost a year selling premium account "

0122453958 >> deal paling cepat dan pntas

cara2 pembayran ade dalam blog di ats.
LPS PAYMENT , TERUS DPT.

molokov_cocktail said...

bro....gua tgok skali lu pkai bju tu dah macam OKT la bro....
gua tau la lu ade xperience....
pndai lu mngexpresi perasaan lu kan bro..wakakakaka

Taliban said...

rasa macam nak tempeleng org je lps tgk gmba dlm n3 ni haha