Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 1, 2010

Sabotaj dari pengikut Hadi (2).

Oleh : AdukaTaruna

Perkembangan terkini.

Berikutan sabotaj yang dilakukan TKO. Ditambahi pula dengan sifat diam seribu bahasa Songkok Putih, dengan ini, gua memaklumkan bahawa :

1. Bantuan perjalanan yang ditawarkan oleh Songkok Putih kami akan minta dalam bentuk wang. Bantuan penginapan, perjalanan dan makanan yang ditawarkan oleh Songkok Putih kami harapkan dalam bentuk wang.

Jika janji itu gagal dipenuhi, tidak mengapalah. Walau apa cara, insyaallah, kami akan teruskan projek ini. Alhamdulillah, kami masih ada satu harapan lagi. yakni bantuan kewangan dari satu blogger ton ten carta Perak Express.


2. Bantuan Songkok Putih koordinasi pertemuan team kami dengan Hadi juga tidak boleh diharapkan menjadi sepenuhnya berikutan dengan apa yang terjadi (sabotaj).

Kami terpaksa meletakkan plan asal kami, yakni langgar ketika program Hadi ada di Rusila sebagai backup plan. Permohonan kami melalui Songkok Putih dan secara sendiri tetap juga dilakukan dan diawamkan. Namun backup plan ini juga perlu dijelaskan lebih awal.

Menarik balik dakwaan.


Sementara itu, gua menarik balik dakwaan berkenaan artikel aduan gua ghaib. Terima kasih kepada batuapi@firestone dengan maklumat yang diberikan.


Artikel aduan gua berkenaan dengan sabotaj ID Fansuri itu rupa2nya diletakkan di bahagian sisi. Tidak mengapalah. Gua tetap mengaku silap dan salah gua dalam tajuk dakwaan menghilangkan aduan gua tersebut.




Apa pun, dalam tajuk sabotaj ID Fansuri dan ID AdukaTaruna5, gua masih menuntut penjelasan pihak pentadbiran TKO. Dalam perkembangan yang disaksikan oleh kita semua, kita tidak dapat bayangkan bagaimakah keadaan Barisan Rakyat dan PAS itu sendiri seandainya Nik Aziz telah tiada, di mana puak2 Terengganu berkuasa semahunya di dalam PAS.

Mereka tiada etika, tiada prinsip, ganas tanpa hala. Kita wajib Langgar Hadi sebelum terlambat, bagi mencabut pembolehubah utama. Kerana ulama itu terlalu naif untuk keahlian politik.

14 comments:

uma said...

lu kene ada SB yg tahu program2 hadi
dirusila...
lu org kene riki2 dulu...
ni dah masuk bab zon perang, bro.

apa2pon
mcm biasa
niat kasi bersih...
org yg mati perang
pon x diterima as syahid
maka niat kene kasi bersih sgt2.

uma said...

atau pon
lu riki
program2 hadi di selangor..
serang hendap masa tu...haha
cume x brapa manchooo laa
klu main serang hendap ni..

tp klu nak menang mudah
teknik ni leh diguna pakai kot...haha

Xenan said...

mcm2 la diorg ni main..wakaka

link tuh tak sama pon..nak kata random kuar pon tak.

lu tgk beza tajuk link bawah2 die dgn tajuk link bawah2 dr print screen wa.

hahaha..giler la diorg nih.Agak2 la

Anonymous said...

bodoh mu aduka.. gi je lah hari jumaat pagi, kuliah jumaat, berani ke, atau kata saja je.. bakar gambar hasan ali pun main tutup gambar ni kan pulak nak langgar hj hadi.. ada batu ka?

jeebond said...

Jaga2 bro.. Musuh sedang cuba melaga-lagakan lu dengan org/sahabat disekeliling lu pulak..

uma said...

AT
lu x share nick tu dgn geng langgar hadi kan?

jgn geng sendiri wat tahi..
klu geng sendiri wat hati,
wa rasa elok dikorban kan..
walaupon,
raya korban dah lepas..hehe

Anonymous said...

aku dari awal mmg syak dan tidak percaya manusia bernama songkok putih (batu-api) ni. dia kuasai TKO dan akan melakukan sabotaj.

Ayat AT wa sokong penuh

"kita tidak dapat bayangkan bagaimakah keadaan Barisan Rakyat dan PAS itu sendiri seandainya Nik Aziz telah tiada, di mana puak2 Terengganu berkuasa semahunya di dalam PAS.

Mereka tiada etika, tiada prinsip, ganas tanpa hala. Kita wajib Langgar Hadi sebelum terlambat, bagi mencabut pembolehubah utama. Kerana ulama itu terlalu naif untuk keahlian politik."

AdukaTaruna said...

setakat nih, blog gua jer yang gua share paswot, uma.

nickname kat TKO tak pernah lagik.

Anonymous said...

paswot blog takper.
jgn share bini sudah.
wakakakakaka

uma said...

ok bro.
thanks.

anon
mana lu tahu
SP tu batuapi?
lu jgn main taram je..
kasi dalil..hehe

restless.. said...

artikel lu mmg tadek dkt TKO tu,yg ada atas title "Rasional" tu,yg gua post setelah di copy paste kan dari luahan isi perut lu dgn blog lu..ha ha ha

MaLin-0ri said...

dulu Lu kencing org, sekarang Lu kena kencing. takpe esok Lu jgn kecing Lu berak terus huhuhu

Anonymous said...

wa rasa nak kencing plak.....

-abanghensem

Anonymous said...

Jadual Program Tuan Guru Hj Abd Hadi Awang Sepanjang minggu ini , akan sentiasa di update.

Ahad : 3.1.10 - Pasti Bukit Payung - Dun Bukit Payung.

Isnin : 4.1.10 - Dun Rhu Rendang - (belum sah tempat)

Selasa : 5.1.10- Surau Kg Kubu - Dun Pengkalan Berangan.

Rabu : 6.1.10 - Masjid Pengadang Baru - Dun Alor Limbat.

*Tertakluk kepada pindaan terakhir.