Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 6, 2010

Rebut janda : Mat Saman Kati vs MK Albanjari.



FAKTOR berbeza usia 10 tahun tidak menghalang bakal suami Maizawati Zainal untuk memilih wanita itu sebagai suri hidupnya pada Mei depan.

Pemuda yang mahu dikenali dengan nama ‘M’, 24, berkata dia tidak pernah terfikir tentang faktor itu. Namun, dia lebih senang melabelkan perkahwinannya dengan bekas isteri penyanyi dan penceramah bebas Akhil Hayy itu untuk mengikut sunnah Rasulullah.

Bermula dari M bai.. 24 tahun. Siapa?

Mat Saman Kati
MK Albanjari
Mugong Darat
Medang81
Menarik Beca
Masharuddin Mat Isa
Memot? - rejek
Mustafa Ali

17 comments:

Manjungmari said...

Bhai...

Manjungmari tak termasuk senarai ka....

Anonymous said...

chait~ celaka lu maduka! kah kah kah . . . sial la lu wat lawak, pecah perot wa dowh! chill la duka

dugong_darat said...

Haram...

Aku pun ader juga...

Ko memang suka bergurau le Maduka...

Tapi.......

BEST WO kalau camtu... lagi best daripada yang semalam... hehehehehehe

C++ said...

M++ kot... hahaha

maLin said...

aku malas nak kecoh2..nanti org kata riak...nak buat benda baik kena senyap2...tangan kanan memberi tangan kiri tak tau.. sampai masa nkorang akan lihat muka aku dalam akhbar bersama Maiza di sisi....amiin.....

kepunden said...

Woit...
Anok dare ramei lg ler...
kui2...

earl said...

Kawin janda dapat seribu oo.. Oit Maduka! Asal tak masuk Mung Mokhtar skali? kehx3

CgLyn said...

maLin, ade ati jugak ker?

Anonymous said...

Paham pulak si maLin ni ye..

uma said...

caya lah maLin..
go maLin go...hehe


AT
awat lu wat lawak
x bg org komen?

lu nak wa
wat demo boikot ke?haha

Anonymous said...

masyuk! bhai! kalau dapat! perrghhh! abih getah wa kerjakan! kah kah kah . . . kah kah kah .. . .

zundap said...

anak dara belum tntu dara,
janda dh tentu ke"janda" anya.


-anonymous-

Anonymous said...

Anon 8.54 pm,

budak MaLin tu kalau bab 18SX memang mudah je kepale hotak dia nak paham. tp kena bab 18PL, mau jadi frozen otak dia..asek dibodohkan aje..
muahahahaha.....

-penembak burung unta-

Anonymous said...

hahaha.... bukan taste wa minah ni.... seb baik nama wa tak dak....

-abanghensem

Anonymous said...

Wahai si abanghensem, u agak2 u tu Maiza punya taste ke? Hehehe...

Anonymous said...

dah akhill hay pu dia terima kalau wa laaaaaagi la dia terima..... tapi.... sorry la maiza tu bukan taste wa..... hahaha

-abanghensem

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體