Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 21, 2010

PAS Kedah vs PAS Kelantan. Haha.



Sebab Kelantan guna pakai Kepimpinan Syed, maka, Syed lah jadi keeper. Hahahaha. yang defend kanan pun satu... bukak la space. Kasi support kat keeper. Yang keeper pun satu ngok, sepak jer terus dalam gol. Dari pihak lawan yang gol, baik sendiri yang gol. Hahahaha..   Aduss... Liga Melayu... Jadi bahan la kutuk bini gua.. ngeee...

6 comments:

maLin said...

bodoh punya Kelantan...keeper bodoh..penyokong ganas..kerajaan Negeri nepotisme...apa lagi? semua ada di Kelantan..huhuhuhu.....

Anonymous said...

oiii malin yang bodoh....
1 lagi ko lupa ape yang ada kat kelantan..
awek-awek semua cun...

Anonymous said...

-nape x pkai keeper season lpas yerk?,sape tue, halim napi kot..wlaupun dah tua, tp die gedebe n x buat bnda bodoh mcm keeper klantan tue..

-wa rase elok ar keeper tue ikut jejak lngkah akak die, syarifah sofea, x yah main bola ar, lu jd pelakon lg baik..ngah main bola pun bole berangan..

-zargus-

Anonymous said...

wahhh!!! pengikut ulama mengutuk orang plak la.... nak pelas geram ( hasutan setan ni) trus jer halalkan kutuk..... bila orang lain kutuk panjang lebar bagi hadith.......

-abanghensem

Seven Vision said...

maLin..kalo berani kutuk ore kelate depan2 laa..xpun contact aku terus kalo nak kutuk tuh..
jage main sedap nak kutuk negeri aku..

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體